Grejer som är svårt att få tag på i Thailand?

 

Yngern

Medlem
Jaha gott folk då börjar det bli dags att åka ner... Och då damens hus inte precis är i nyskick så lär dagarna bli fulla med mek och fix! Ni som bygger och fixar, vad har ni råkat ut för att "f-n det skulle man haft med fr sverige" ?
Sånt man inte kan åka till stan, Khon kaen i mitt fall, att införskaffa? (Eller är tvärdyrt) Kanske nåt speciellt verktyg/hjälpmedel som vore guld att ha, nåt smått i installationsväg som underlättar?
Lär bli aktuellt med el/vvs/snickeri och plåtarbeten säkert allt som tänkas kan;)
 
Verktyg av högre kvalité,samma med borr,träskruv.Torix,lin istället för gängtejp.Tec 7 lim är exempel på grejer som kan vara bra att ha.Jag jobbar själv som snickare och är van att jobba med bra verktyg och material.Det finns mycket saker på tex Global House men kvalitén är inget vidare.
 
Jordade eluttag och olika bits med 6-kantfäste, kanske. Går iofs att få tag på i Thailand, men jobbigt att få tag på något som man blir nöjd med.

Laserverktyg som avståndsmätare, "vinkelhake" och "vattpass" är nog också bättre att ta från Sverige om du vill jobba med sådana verktyg.
 
Ärliga och sanningsenliga kvinnor.
Kanske ingen grej direkt men en sak är det.
;)
 
Nu satte ni igång hjulen i huvet på mig... Tänkte inte på att mycket därnere kanske är av "Rusta/ÖB" kvalitet sas:-\ Får ta det säkra före det osäkra och ta med istället.
Och lin hade jag inte en tanke på, finns linolja att köpa måntro?
Blir också till att plugga namn på olika verktyg mm.
Ös gärna på med ytterligare tips:)
 
 

Liknande trådar

A
Svar
37
Visningar
4 K
anonymous
A
 
Tillbaka
Topp