Familjevisum

 
Långeman läs nu vad jag skriver, och lägg det på minnet, så slipper vi upprepa det fler gånger....

citat
Till att börja med;

a Ett VISA är ALDRIG ett uppehållstillstånd, det är och förblir ALLTID ett VISA
b - Som sagt var, du söker INTE ett VISA O-A på Immigration, vad du gör är att du via en blankett TM7 söker ett uppehålls-tillstånd, som är baserat på ditt befintliga VISA i passet.
c - Man förlänger alltså INTE Långeman, sitt VISA, vad man gör är att man förlänger sitt "permission of stay" som man fick när man anträdde thailändsk mark med VISAT i hand... Och den förlängningen av Permission of stay heter UPPEHÅLLSTILLSTÅND...
d - Uppehållstillståndet kan baseras på en av 2 saker; antingen Retirement eller giftmål med en thailändsk dam. De ekonomiska villkoren finns i annan tråd på detta forum om ni vill veta.
e - Var 90;e dag så skall man bekräfta sin adress på sin lokala Immigration via blanketten TM47 och som Långeman nämner, det kostar alltså ingenting. Denna rapportering kan ske på 3 olika sätt om man så önskar; 1-personligt besök, 2 - postgång eller 3 - online-rapportering..
slut citat



Vet inte vad du vill egentligen, DU, bara tjatar på min information,trots att den är minst lika korrekt som något annat.
Men du kan tydligen, fortfarande, inte förstå det jag skriver, så det är ingen ide att försöka påstå något annat.
F.o.m. nu så slutar du hacka mer på mig, du vet inget annat än skrönor om mej, så lägg ner NU.
Sista inlägget från mig, har fortfarande förstånd, till att det är ingen ide, att argumentera mot den som bara vill ha sista ordet.
 
 
 
Tillbaka
Topp