Är det någon som har erfarenhet av SmileHomes.com

Vic

Nykomling
http://www.smilehomes.com/Jag funderar på att bygga hus och jag har hittat ett företag som sägas tillhanda hålla ritningar och materialister för husbyggnad i Thailand. Förtaget heter SmileHomes.com och finns på internet. Företaget finns i Bangkok. Men när man skriver och vill besöka dem så är det väldigt svårt ( har testat 2ggr, i år).
Jag undra om man kan lita på företaget och om det är seriöst??
 

Khuntan

Forumräv
Mitt råd är att nästa gång du är i Thailand åk runt och besök några utlänningar som byggt hus så förstår du sedan bättre hur det fungerar. Dessa hus ritningar finns att köpa samt böcker med olika hus sedan går man till några olika byggare i området för pris vilket vanligen skiljer sig mycket. Du kan också ritahuset som du själv vill ha det med hjälp av de olika hus förslagen sedan kommer byggaren sätta dit stolpar där han tycker det krävs och ge dig rekommendationer hur det skall byggas. En arkitekt kan också hjälpa dig med detta kostar kanske i dag runt 15000 baht.
 

Mr.Jo

Forumveteran
Här annars en länk som jag använde. De har även priset på de hus som finns på bilder.
Jag knyckte bara idéer och sedan verkställde den lokala byggfirman det hela. Priset blir nog ungefär som på thaidrawings förslag men vi tog lite högre kvalitet på material och maskiner.
https://www.thaidrawing.com/
Annars vet inget om firman du beskriver men kan vara bra med alternativ.
 

Vic

Nykomling
Tackar för era svar.. Jag får fortsätta att kolla upp om där finns flera alternativ för mig och frugan, när vi skall bygga i Petchebun.. (Ca 35mil norr om Bangkok)•
 
 
Topp