Åter besök till byn

#1
I går kom jag till Khonkaen flygplats min sambo Pakusa väntade mig där. hon till bringar alltid några månader på vintern i chumpae jag själv åker inte varje vinter I år. Men i år var det dax för lite semester i LOS det var några år sedan.

På vägen till hotellet stannade vi för äta lite somtam ,grillad kyckling och en Leo


Sen kopplade vi av några timmar på hotellet


På kvällen tog vi promenad till natt marknaden skönt vara tillbaka i LOS


Lite mat blev det så klart.
 

Micke.T

Forumvärd
Forumpersonal
#5
Min dam har lite tandläkare skräck men har var dom var väldigt snälla.
Jag är inte speciellt förtjust i plågis heller:confused:Men lagade 2 tänder när jag va nere sist, första gången jag borrat utan bedövning:eek:

Tycker precis som du säger att dom va väldigt försiktiga och kompetenta, kände knappt att dom borrade:)

Men frugan fick inte följa med in och hålla handen;):)där fick jag allt klara mig själv:D
 
Senast ändrad:
#7
Sen försökte åkte vi till Robinson plaza väntade på taxi som aldrig dök upp så tog ”gris” bil 9 bath / person men åkte givetvis åt fel håll
[emoji12] Transporterna något jag inte gillat tuk tuk maffian ska alltid trissa upp när man kommer men till slut kom vi fram.


Lite mat blev det kupong så klart [emoji3]


Mcdonalds ny glas med gelé och choklad sås.
 
#12
Ska testa Grab taxi i dag försökte innan men dök aldrig upp ungefär samma pris som taxi meter men du boka med app på mobil väldigt enkelt [emoji106]om det funkar.
I dag testade jag grab taxi det gick bra men hon lämnade oss på parkering till Robinson butiken är inte så populärt lämna av där andra taxi bilar är. Kan vara lite svårt bestämma platsen för hämtning, kan du thai å kan man ta det på telefon.
 

Berralund

Forumvärd
Forumpersonal
#19
Det ser riktigt isaanskt ut. Jag gillar sådana trähus förutsatt att dom är termitsäkrade alt av ett träslag som dom små bestarna inte gillar. Vi fick riva ett hus som blev uppätet av termiter, både ovanvåning och bärande konstruktion. Så på det huset blev jag blåst. Vårt nya i byn har inga vitala trädetaljer så nu får dom små odjuren svälta eller knapra hos grannarna.
 

Liknande trådar

 
Topp