Bjuda hem elefanter.

Isan Lover

Forumveteran
Hej

För 5-6 år sedan hade vi ett gäng kringvandrande elefanter med skötare på besök i byn, det kommer ju såna varje år, lillpojken och grannens son red runt på en av dom i byn, men vår hund Kafä var inte förtjust i elefanter och protesterade högljutt.

Denna gång hade jag satt vin på ananas som precis var färdigt, en av morbröderna föreslog att vi skulle bjuda elefantskötarna på detta och så blev det.

Dom ville gärna smaka och det slutade med att vi hade 3 elefanter och deras snart fulla skötare inne på tomten, dom drack ananasvin och tyckte att det var jättegott, dom fick mat och hade det bra hos oss, elefanterna fick lite bananblad och grenar som vi tog ned ifrån träden i trädgården.

Elefantskötarna ville sedan tacka oss genom att låta elefanterna välsigna oss och huset, en av elefanterna gick sedan till varje hörn på huset och duschade det med vatten, sen skulle vi gå under elefanten några gånger, efter detta duschade elefanten mig, frugan och lillpojken också framför huset, allt skulle enligt skötarna och vår släkt ge oss tur.

Elefantskötarna frågade om vi hade någon plats dom kunde övernatta på och hitta mat till elefanterna, svärfar följde dom till sin farm där ruset redan var skördat, där fick dom tillbringa natten innan dom drog vidare.

Ett trevligt besök och en rolig ceremoni, har någon av er varit med om någon liknande?

Mvh isan lover
 

Liknande trådar

 
Topp