byta snö mot värme

 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
Vem mer än jag skulle vilja byta snön mot värme?
Ja, jag har redan tröttnat. Här har man bara varit hemma i snart 2 veckor och man är redan less. Det låter pessimistiskt och jag kan tänka mig att flera av er kommer att tänka, - Vad klagar hon för, hon har ju nyss kommit hem.
Jag håller med, men ändå.
När vi var på väg hem ifrån thailand så var vår dotter sjuk och när vi varit hemma i drygt ett dygn så blev även min man sjuk. Dessa två låg hemma, hon med urinvägsinfektion, influensa och magsjuka och min man med magsjuka.
Själv kämpade jag tappert på mot jetlag och snökaos. Jag cyklade som vanligt
till jobbet och nu tog det 1 timma att komma fram i snön och hem 45 min.
Jag kämpade mig igenom förra veckan och på torsdagen kom förkylningen som ett brev på posten. Efter cykling till jobbet på fredagen åter i snön och hem i kraftig motvind så kom febern som ett brev på posten. En kraftig förkylning och feber och ont bakom ögonen.
Nä...hade det varit i thailand så hade jag i alla fall inte blivit förkyld och fått feber bara av att cykla.
Nu, när min feber idag är ett minne blott och hela påskhelgen varit helt kass för oss, ja då får min man 39 graders feber och allt är igång igen.
Inte underligt att man längtar tillbaka
och det absolut när man tittar ut genom fönstret och det bara snöar hela tiden.
Man har knappt sett en människa sen vi hem kom tack vare sjukdom och så åker ens kompisar ner och ringer hem och berättar, ja då suger det i kroppen - VI VILL TILLBAKA ..NUUUUUUUUU

ha re gött
marianne
 
Hej Marianne.
Förstår dig precis. Kom själv hem för bara fyra veckor sen, men när vännerna ringer eller skickar mail o berättar om att Thailand fortfarande :nod: är ett paradis o snön bara öser ner här hemma, då längtar man tillbaks, men vi får se framåt, snart är vi där igen. Krya på er.
:wai: skepparn
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
 

Liknande trådar

A
Svar
0
Visningar
1 K
Anonym
A
A
Svar
0
Visningar
1 K
A
T
Svar
6
Visningar
782
A
W
Svar
24
Visningar
3 K
Anonymius
A
B
Svar
5
Visningar
859
Anonym
A
 
Tillbaka
Topp