Experthjälp

Kycklingen

Administratör
Forumpersonal
#2
Förra året har jag för mig att jag tog den för 35 D, men tänkte att om det hjälper att ta något dyrare kanske det hjälper när vi har haft problem med att se alla bilder som vi lägger in.
 

Berralund

Forumvärd
Forumpersonal
#3
Förra året har jag för mig att jag tog den för 35 D, men tänkte att om det hjälper att ta något dyrare kanske det hjälper när vi har haft problem med att se alla bilder som vi lägger in.
Support är nog inte fel. Tyvärr verkar det som att vår problemlösare har gått under jorden vilket är riktigt synd. Hoppas bara att han och familjen mår bra.
 

Kycklingen

Administratör
Forumpersonal
#4
Vi har ju problem med att se vissa bilder då o då, är det någon här som vet om det beror på zenforo eller om det beror på webhotellet miss hostning?
 

Pepsi

Forumveteran
#5
Support är nog inte fel. Tyvärr verkar det som att vår problemlösare har gått under jorden vilket är riktigt synd. Hoppas bara att han och familjen mår bra.
Var tog alla dessa "kunniga" vägen som hjälpte till med uppdateringen av TS programvara? De måste ju kunna detta utan till.
Det var 4-5 personer som var specialister på datorer och programvaran. De måste väl veta vad det handlar om?
Det var en "låst" sida av dessa, där det löstes alla frågor.. De är väl kvar på forumet?
De löser detta på 5 minuter.. Hoppas att det går bra.. De löser detta snabbt..
 
#7
Var tog alla dessa "kunniga" vägen som hjälpte till med uppdateringen av TS programvara? De måste ju kunna detta utan till.
Det var 4-5 personer som var specialister på datorer och programvaran. De måste väl veta vad det handlar om?
Det var en "låst" sida av dessa, där det löstes alla frågor.. De är väl kvar på forumet?
De löser detta på 5 minuter.. Hoppas att det går bra.. De löser detta snabbt..
Kunna utantill??? Alltså ibland undrar man hur du resonerar. Jag jobbar med IT, sätter upp servrar, administrerar, fixar skrivare. Allt mellan himmel och jord. Samma problem dyker sällan upp nästa dag. Man får felsöka och använda både kunskap och erfarenhet men att kunna utantill är svårt när allt ändrar sig hela tiden.

Den enda erfarenhet jag har av XenForor är Thaisnack. Du har varit medlem längre än mig så då borde du kunna allt utantill ;)

Så, nu fick jag det sagt :)

@Kycklingen den du köpte förra året är ju typ ett supportavtal som ger rätt till bla. uppgraderingar. Den är bra att ha. Att dom andra skulle lösa bekymret med bilderna har jag svårt att se. Kan man inte maila XenForo och fråga om dom känner till problemet? Jag vet inte hur det fungerar med support hos dem men man borde ju få ställa en fråga.

Har ni någon samordning av problemet typ så här. På Android så laddas inte bilderna men det funkar på IOS. Kan du beskriva problemet för mig på svenska så kan jag översätta till engelska och maila XenForo. Antingen om du mailar mig eller i ett PM.
 
#9
Jag kollade @Kycklingen tråd med bilder igår på min PC med Windows 10 och Google chrome. Internet är fiber 100/100. Många bilder som inte dyker upp. Testade att refresha med F5 fler bilder visades. Lyckades aldrig få fram samtliga bilder. Kan fler personer rapportera liknande som @PanPan och detta inlägg så skall jag sätta ihop ett meddelande XenForo.
 

Kycklingen

Administratör
Forumpersonal
#10
Tack Nam Falang.XenForo räkningen ska vara betald innan d 22/1. Jag avvaktar lite med att betala.
Jag funderar även på om jag ska köpa till ett större paket av miss hostning, vad tror du om det?
 
#11
Tack Nam Falang.XenForo räkningen ska vara betald innan d 22/1. Jag avvaktar lite med att betala.
Jag funderar även på om jag ska köpa till ett större paket av miss hostning, vad tror du om det?
För att kunna svara på den frågan behöver jag mycket mera information.
Har ni egna servrar? Eller hyr ni "plats"?
Har du tillgång till någon admin statistik sida? Har ni tillgång till felloggar?

Jag har också ibland haft problem med att se bilder. Alla har inte laddats men det har ibland fungerat att klicka på länken och ladda bilden, på win 10 via Edge.
Android Chrome har inte alla bilder laddats vid några tillfällen.
 
#13
Jag kollade @Kycklingen tråd med bilder igår på min PC med Windows 10 och Google chrome. Internet är fiber 100/100. Många bilder som inte dyker upp. Testade att refresha med F5 fler bilder visades. Lyckades aldrig få fram samtliga bilder. Kan fler personer rapportera liknande som @PanPan och detta inlägg så skall jag sätta ihop ett meddelande XenForo.
För min del så är det ju inget fel.
Vill jag se bilder så trycker jag på show original i Chrome när det poppar upp, vill jag inte se bilder stänger jag bara ner poppupen, så jag slipper se alla bilder då det tar massa data.
Är ju inställning i telefon för att spara datormängd om man tex har begränsad datormängd på tel, slött internet och inte vill ha bilder som laddar etc.
 

Kycklingen

Administratör
Forumpersonal
#19
Jag har inte testat på min stationära dator, bara på iPhonen och har samma som er.
Det har ju alltid funkat innan så jag fattar inte vart problemet ligger.
Det är därför jag börjar tro att det förhoppningsvis kan hjälpa om jag köper till ett större paket från miss hostning. Vi har ju fler bildtrådar nu än vi har haft innan.
 
 
Topp