Fiske

 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
Finns det möjligheter att ge sig ut på djupavsfiske när man är på Koh Lanta?
 
hej datte!

hittade detta på nätet.


Liksom på Phuket finns det ett flertal olika utflykter man kan göra om man gillar sportfiske. Varför inte hyra en egen båt om ni är ett större sällskap? Andaman havet erbjuder ett stort urval av olika fiskar runt om Koh Lanta, oftast runt om de mindre öar som man hittar söder om Lanta. Bland fiskarna kan man hitta tonfisk, barracuda, makrill, kattfisk m.fl.

Vill man inte hyra en egen båt finns det ordnade turer med både större och mindre båtar. Det finns även turer med longatilbåtar där du bestämmer själv hur länge och var du skall fiska, då du oftast hyr båten med förare under en halv eller en hel dag!


ni ska säkert få er en härlig dag ute på sjön....

marianne :wai:
 
hej igen!

när man kan hitta sådan här information på nätet så är jag helt övertygad om att man kan i alla "resebyråer" på plats på lanta hitta försäljare av fisketurer.
hoppas att ni kommer med på någon bra och minnesvärd tur. själv har jag bara metat i thailand men det var också kul. inte jämförbar men ändå. vore kul om du skrev lite om hur det gick och alternativ tur, kostnad etc. så kanske vi hoppar på det också.

ha re gött
marianne
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
 
 
Tillbaka
Topp