Flygbiljett!!

Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
Thai air har höjt sina priser med 30% på grund av den stora efterfrågan.
Jag är i thailand just nu och betalade 11.000+ skatter och avgifter för en 1 års biljett.
Nu vill thai air ha 14.000+ skatter och avgifter.Dyrt!!!!
Så i framtiden blir det ett annat bolag och man sparar 6000-7000 och någon timmes väntan i en europeisk stad.Dessutom så tycker jag att thai air var en stor besvikelse tilltrots att alla säger att det är så bra bolag.Har tidigare flygit med andra bolag som varit betydligt bättre.
 
A

Anonym

Gäst
Hej.
Jag och min familj är thailändare alla 4. Sist vi åkte med Thai var en mkt mkt stor besvikelse. Jag hade väntat mig lite saker till barnen som då var halv år och 2,5 år. Tex barnmat eller ngn leksak och inte minst till mig själv en singha ;D. Jag såg att farang barnen fick påse med ritbock, färgpennor och ngn leksak men mina ungar fick inte ens barnmat!!!!! När jag beställde öl fick jag höra suck från personalen som lät ungefär"jaha, skiter väl jag i" men ändå fick jag men bara 2 på hela resan(var tvungen att dra ut på att man fortfarande var i TH). Jag kom fram till slutsatsen att vi Thailändare har lägre status är faranger även med ett bolag som är Thai och faktiskt ska ha service till Thai. Fortsättningen kommer Thaiair att inte ha iaf 4 thai som åker med utan som ovanstående skriver"hellre annat bolag". Appropå....barnvagnen tog stor skada under resan hem men ingen ersättning.
 
A

Anonym

Gäst
Har aldrig åkt med thaiair.....Men däremot kan jag rekommendera reguljärflyget från Ungern :nod: Flög från köpenhamn till Budapest och sedan till Bangkok. Fick samma service som alla andra fast jag är Thailändska ;)
 
A

Anonym

Gäst
Hej Cathy! Jag blev nyfiken på hur det var att flyga ifrån ungern. Vilket flybolag åkte du med och vad var priset? För övrigt undrar jag om någon har testat de billigare alternativen som man hittar på nätet, t.ex. Turkish airlines, China air, Qatar airways osv...Det är ju inga problem att hitta en resa med dessa runt 6000 kr, så kanske kunde vara värt att prova?
 
A

Anonym

Gäst
Jag kanske var lite otydlig ovan =o) Vad jag undrar är alltså; vilket flygbolag åkte du med till Ungern, och vad blev det sammanlagda priset Köpenhamn-Bangkok.
 
A

Anonym

Gäst
Jag bokade ett ettårsbiljett 2 veckor innan jag skulle åka till Thailand i december, flygbolaget hette Malev. Med tanke på biljetttypen och högässongen så gick allt på cirka 9000 svenska kronor, inklusive alla skatter (helt ok) :). Är man under 26 år och student så har kilroytravel bra ungdomsrabatter (där jag bokade flyget till Thailand), annars är ett tipset att du kikar på reseguiden.se och jade.se (specialiserar sig på billiga resor till asien, speciellt Thailand) ;D
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.

Liknande trådar

 
Topp