Ilsken pytonorm på villovägar

 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
BKK 10 oktober

En lärare från djupa södern i Thailand satt med sina lärarkollegor på en restaurang i Bkk och skulle äta frukost. De satt och tittade ut och såg att det regnade kraftigt och vattenmassorna höjde sig utefter gatorna. Så helt plötsligt bryter helvetet löst i köket.Kocken släppe skrikande allt han har för händer och kommer utfarande ur köket helt hysterisk. Ägaren och övrig personal kastar sig i säkerhet.
Upp ur ett hål i köket dyker en 3 meter lång ilsken pytonorm upp. Den slingrar sig ut i restaurangen och lärarkollegorna stirrar helt chockade. Innan läraren hann reagera hade ormen slingrat sig fram till hans bord och snabbt som ögat slingrat sig om hans ben. Ormen kramade rejält men läraren drabbades inte av panik utan kämpade för att bli av med ormen. Detta var dock helt inte lätt dels för att han hade svårt att hålla balansen med en 3 meters orm slingrande runt benet. De hamnade rullandes på golvet och stolar och bord flög omkring dem. Det blev en rejäl fight där ingen gav sig.
En förbipasserande fick se vad som stod på och gav sig in i fighten. Han fick tag i ormens huvud och med två man mot en pytonorm så blev ormen snart trött. Med gemensamma krafter fick man loss ormen ifrån lärarens ben och lyckades få ner den i en säck som en åskådare lyckats få tag i. Polis och folk som är vana vid att handskas med ormar blev kallade till platsen och de fick jobbet att föra ormen tillbaks till djungeln och släppa den fri där den inte kunde orsaka någon skada.

Usch så hemskt.

Tack och lov att inte jag råkade befinna mig där...

ha re gött

Marianne :wai:
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
 
 
Tillbaka
Topp