Krokodil tråden

A

Anonym

Gäst
#10
Fy va hemskt... Men finns det verkligen vilda krokodiler i Thailand, Har ingen aning bara frågar... Kanske i södra delen då eller? Men det kan ju inte vara många kvar när thai länsat kylskåpet i vanlig ordning..
 
A

anonymous

Gäst
#11
Padlade kajak runt ett mangrove träsk en bit från Krabi för par år sen, guiden sa att där kryllade det av krokodiler förr, nu var dom helt utrotade och fanns inga kvar där.
Annars bara sett på farm.
 
A

anonymous

Gäst
#13
Det kan finnas vilka crocodiler runt om i Kho sok
Var i Khao sok i höstas, paddlade i flod, åkte på sjön och vandrade längst en vandringsled, otroligt fin miljö men några krokodiler såg vi inte, lite annat vilt dock, vi frågade, mycket orm men inga krokodiler.
Såg stora skygga svarta apor hoppa bland träden, den typen av apor har jag inte sett någon annanstans här nere.
Men så stor den nationalparken, väl värt ett besök fast ta med paraply regnar gör det garanterat ;)
 
A

anonymous

Gäst
#14
Tilläggas, kanske lit OT men Khao Sok togs ju upp, världens äldsta regnskog, 10 månaders regnperiod, visste inte att det fanns sånt område i Thailand, såg det på en fb sida och skickade länk till polare att dit måste vi åka, han bokade en flygresa ner och vi bila dit.
Sjödelen är ju lite turistförstörd, men vi visste ju inte vad vi skulle så vi körde 1.5 timma förbi in nationalparken och bodde där.
Var riktigt häftigt bodde i hyddor byggda i träden.
Sen när vi ville se sjön så, ja den är ju 1.5 timmar åt andra hållet, men fanns mycket häftigt att se där vi var, silken natur så grönt.
 
#16
Var någon som blev biten där för något/några år sedan när han stoppade huvudet i krokodilen. Har varit där och kollat, jag bor ju ganska nära, men showen är ju inget att jubla över i mina ögon iaf.
Jag har inte sett några vilda krokodiler, vet att några rymde vid översvämningen i Bkk 2011 och att det inte var första gången. Antagligen inte sista heller :)

Muang Boran, Ancient City, ligger jämte och är värt ett besök. Thaikörkort så slipper man turistpriset.
Gateway to Thailand's Cultural Heritage.

/ SatanG
 

Joker

Forumveteran
#17
Det finns ju saltvattenskrokodiler , men frågan är varifrån kommer den , Och om det är en vanligt förrymd från en farm , hur länge överlever den i saltvatten ??
 

Liknande trådar

 
Topp