A
Anonym
Gäst
4 personer
1 burk kokosmjölk
600 g kycklingfilé
1 gul lök
1 burk grön curry med bambuskott
2 burkar bambuskott
1 citrongräs
1 msk fisksås
olivolja till stekning
skär köttet i strimlor. skala och hacka löken.
bryn löken i olja och bryn också köttet.
tillsätt grön curry med bambuskott, bambuskott och kokosmjölk och rör om. låt sjuda ca 10 min.
krossa och skär citrongräset i bitar. tillsätt citrongräset och fisksås. Låt grytan koka någon min.
servera med jasminris.
låt väl smaka ;D
1 burk kokosmjölk
600 g kycklingfilé
1 gul lök
1 burk grön curry med bambuskott
2 burkar bambuskott
1 citrongräs
1 msk fisksås
olivolja till stekning
skär köttet i strimlor. skala och hacka löken.
bryn löken i olja och bryn också köttet.
tillsätt grön curry med bambuskott, bambuskott och kokosmjölk och rör om. låt sjuda ca 10 min.
krossa och skär citrongräset i bitar. tillsätt citrongräset och fisksås. Låt grytan koka någon min.
servera med jasminris.
låt väl smaka ;D