Lexikon

Status
Ej öppen för ytterligare svar.
G

Gazton

Gäst
Hej jag behöver lite tips om lexikon som min vän i thailand kan använda. dvs från thai till svenska. tacksam för alla tips.
ps. tack för en bra sida/Ulle :thumbsup:
 
A

Anonym

Gäst
Jag har bara sett ett sånt lexikon i Thailand och det säljs utanför Svenska ambassaden, nere på gatan av en kvinna och det säljs även i Asia Books, som har ett antal affärer i Bangkok. På Phuket såg jag många ställen som sålde detta.

Bokan har svenska till Thai, Thai till Svenska (både thaitecken och transkiberat till våra bokstäver).

Den kostar strax under 500 Bath.

Här är en länk till denna boken på Asia Books site http://asiabooks.com/browse/bookinfo.aspx?ProID=9789749490990 Här kan man även hitta deras butiker.

När jag tittade på Asia books sida tyckte jag det fanns fler böcker nu ...

Sen om hon kan engelska finns ju massor av lexikon.

Out of topic ... men det finns ett jättebra lexikon mellan svenska och thai. Säljs bland annat av adlibris. http://www.adlibris.se/product.aspx?isbn=829961774X

/Janne
 
G

Gazton

Gäst
Tack janne . min vän bor 5 min. väg från den butiken så hon ska dit och kolla idag..jag funderar på en sak .....borde det inte gå att andvända detta lexikonet som finns här? jag menar det borde ju inte vara så svårt att fixa så att man kan skriva in det thailändska ordet och få det på svenska?? nån som vet? tack
 
A

Anonym

Gäst
hej!

I dagsläget går inte detta men det finns en vision om detta i framtiden. Vi får då ha byggt upp ett lexikon från thai till svenska och det är nog inte lika lätt som det låter.

marianne :wai:
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.

Liknande trådar

G
Svar
0
Visningar
897
G
A
Svar
0
Visningar
2 K
A
G
Svar
12
Visningar
3 K
Anonym
A
A
Svar
5
Visningar
2 K
A
A
Svar
0
Visningar
2 K
A
A
Svar
3
Visningar
2 K
Shaowpanyaa
S
 
Topp