liten plaskpool

Diskussion i 'Bygga hus i Thailand' startad av in-ka, 5 februari 2012.

Taggar:
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. in-ka

  in-ka Medlem

  är det ngn som vet var man kan köpa en liten pol att ha bakom huset att svalka sej i, inte stor utan bara aqtt ligga å plaska i, jag bor 6 mil nordost om khon kaen utanför en stad som heter kranuan å här tror jag inte det finns, möjligen i khon kaen men var isåfall?
  /////////
   
 2. in-ka

  in-ka Medlem

  det duger, ingen ide att kosta på för mycket tills porten är klar dvs nästa år
   
 3. in-ka

  in-ka Medlem

   
 4. glimten66

  glimten66 Ogiltig e-postadress

 5. in-ka

  in-ka Medlem

  tack för tipset, får kolla nästa vinter, nu hemma i sweden
   
 6. Jonas

  Jonas Forumveteran

  Vet du någon som har handlat pool ifrån det føretaget som vet hur kvalitet etc. ær på poolerna? Priserna ser ju bra ut jæmført med dom glasfiber och kaklade pooler man sett. Någon annan som har erfarenhet av något bra poolbyggar føretag ( i Bangkok området och 50 mil norr øver ) Tænkte bygga mig en pool nær huset ær klart.
   
 7. Hej främling! Visste du att om du blir medlem/loggar in så kan du se inlägg från forum och du kan se bilderna som finns i inläggen i fullstorlek! Ett medlemskonto fixar du på ett litet ögonblick och du kan använda din Facebook, Google eller Twitterkonto för snabb inloggning.
  :wai: :wai:
 8. Glimten

  Glimten Forumvärd TS-teamet

 9. Mackfaktorn

  Mackfaktorn Aktiv medlem

  Fösöker lyfta den här frågan , tråden. Nån som har någon kunskap eller erfarenhet av detta bolag ? Har för mig att jag hört att denna Peter är från Sverige
   
 10. Jonas

  Jonas Forumveteran

  Skall du bygga dig en pool nu?
   
 11. Mackfaktorn

  Mackfaktorn Aktiv medlem

  Inte än :) måste få färdigt terrass mm innan man tar beslut om det. Men har en polare som byggt hus i damens hemby som är på väg att göra det och letar alternativ.
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Dela sidan

Laddar...
Denna webbplats använder "cookies". Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Några frågor på det?