Mackfaktorns Thairesa 2018

Diskussion i 'Allmänt thailandforum' startad av Mackfaktorn, 27 januari 2018.

 1. Mackfaktorn

  Mackfaktorn Forumräv

  Ska prova se om jag kan få ihop en liten reseskildring av årets resa, som ju startar på tisdag en anledning till den går lite senare än vanligt i år är att jag varit tvungen invänta goda vänners hemkomst som sker sent i morgon kväll ska va i Luleå 24:00 där jag ska hämta dom om dom nu lyckas hålla tiden vill säga.

  Förra året så missa dom anslutningen Arlanda Luleå :( så jag fick åka hem själv å tillbaka tidigt morgonen efter å hämta dom, i år höll dom ju på missa ditresan när anslutningen deras Luleå Arlanda vart inställd så får hoppas dom gjort bort sina obligatoriska förseningar redan:)

  Nåväl ska bli jäkligt skönt å slippa snö å kyla ett tag tror det var igår det var det man kallar halvsnödagen här dvs den dag då hälften av årets snömängd ska ha kommit å stämmer det att lika mycket till ska komma som vi har nu så herre jäklar :cool:

  Nu ska jag iaf ta mig en whiskey å bira och försöka börja packa lite vill inte ha nått viktstrul i bkk, är ju jäkligt tajt med tiden där kan ju ha 40 kg till bkk men bara 20 mot khon kaen men har nog ingen tid hinna köpa på mig mer kg där så få se till ha under 20kg så det inte blir nått tjafs.
   
  Berralund, Isan Lover, eirkar och 5 andra gillar detta.
 2. Mackfaktorn

  Mackfaktorn Forumräv

  Det här är vad jag tänker lämna iaf, bilderna från 6 nov till 26 Jan [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
   
  Audirs2, Sakhon, NongSawong och 8 andra gillar detta.
 3. Mackfaktorn

  Mackfaktorn Forumräv

  Ligger på 17 kg nu så damen får nog det mesta av vad hon hade förpackat [emoji56] såvida jag inte kommer på nått annat jag behöver [​IMG]
   
  Berralund, Isan Lover, eirkar och 6 andra gillar detta.
 4. Anonym

  Anonym Gäst

  Glöm inte att ost måst in i kylen innan du åker ...
   
 5. Matt82

  Matt82 Aktiv medlem

  Får man fråga varför du packat med diskborstar? Det är i alla fall något jag ärligt kan säga att jag aldrig lagt ner i en resväska :)
   
  Audirs2, Berralund, Phonta och 1 annan gillar detta.
 6. valter51

  valter51 Nykomling

  Tycker det ser mer ut som skithusborste än diskborste... Men oavsett, finns i Thailand i mängder, så fattar heller inte varför släpa med sådana saker?
   
 7. Hej främling! Visste du att om du blir medlem/loggar in så kan du se inlägg från forum och du kan se bilderna som finns i inläggen i fullstorlek! Ett medlemskonto fixar du på ett litet ögonblick och du kan använda din Facebook, Google eller Twitterkonto för snabb inloggning.
  :wai: :wai:
 8. Phonta

  Phonta Forumveteran

  Vackert i Sverige pa vintern ,men skonare pa sommaren
   
  Micke.T och Kycklingen gillar detta.
 9. Yngern

  Yngern Medlem

  image.jpeg Var hittar ni "svenska" diskborstar? Frugan har varit nere 2 mån redan, utan att hitta. Förutom på Macro för 160 bath... Why only 10??? Var det första jag fick höra haha.
  Till TS, oroa dig inte för vikten hos Thaismile, flytta över tungt till handbagaget, det är inga nazi's vid checkin. Dom kanske frågar om tungt, då är det bra att utan grimaser orka lyfta upp väskan i diskhöjd och svara. Se också till att det inte lyser och att du sen kan hantera det utan att störa övriga passagerare. Så brukar iaf jag göra, särskilt på hemvägen. Och propert klädd och glatt humör förstås, ingen j-a badortsutstyrsel eller sura miner:)
   
  Phonta, Isan Lover, eirkar och 2 andra gillar detta.
 10. anonymous

  anonymous Gäst

  Ikea har iallafall sådana som ligger i väskan annars tycker jag med det är svårt att hitta riktiga diskborstar.
  Men går väl att beställa på postorder ifrån IKEA thailand annars ;)
   
 11. Samet

  Samet Medlem

  Han lägger ju bara ut väskan i bilen över natten. Sedan är den djupfryst hela vägen till yttre Ubon om så behövs.. 555

  Ne skämt å sider. Mackfaktorn, slå in osten i lite tidningspapper. Sista timmarna i Thailand innan den kommer in i kylen kan ta styggt på kvalitén.

  Jag brukar slå in känsliga saker och sedan placera del i mitten av all mat. Så senast hamnade ost och smör i mitten. Stekfläsk, falukorv och kaviar utanför och längst ut köttbullar. Sedan lite kläder och annat som höll kylan :)
   
  Redigerades senast av en forumvärd: 19 april 2018
  Audirs2, Micke.T, Isan Lover och 3 andra gillar detta.
 12. Koppar55

  Koppar55 Medlem

  Ja, 15 BTH på IKEA (om ni har tid och kan stanna till vid IKEA)
  20180128_103908.jpg
   
  Hanz och Mackfaktorn gillar detta.
 13. Mackfaktorn

  Mackfaktorn Forumräv

  Finns inte eller svårt hitta.
  Nä är diskborstar ingen vi känner som hitta svensk typ i khon kaen
  Lär ha för dåligt med tid packa om ska landa 07:30 å starta 09:00
   
 14. Mackfaktorn

  Mackfaktorn Forumräv

  Helt klart nått man kanske ska börja göra fast om det bara gäller diskborstar väger ju inget så är nog enklare ta med sig.
   
 15. Mackfaktorn

  Mackfaktorn Forumräv

  Ser att mina vänner som jag ska åka hämta från flyget i natt verkar vara i hyfsad tid, så ska inte vara nå problem hinna med anslutningen mot Luleå för dom detta år om dom nu inte åker på nått tekniskt problem :) har startat från Krabi å flyger just nu över indien så snart dags för mig sparka bort latheten å få lite gjort måste hinna sota pannan pelletsbrännaren å så denna jäkla städningen :(
   
  Nam Falang, Kycklingen och eirkar gillar detta.
 16. Anonym

  Anonym Gäst

  Var håller du till i KhonKaen,jag kommer dit 6/2 stannar två veckor.
   
 17. Mackfaktorn

  Mackfaktorn Forumräv

  Vi håller till mitt mellan flygplatsen å universitetet kan man väl säga ligger några hundra meter in från 12an, är ca 5,5 km till central Plaza
   
  pontiac-51 gillar detta.
 18. Isan Lover

  Isan Lover Forumräv Guldmedlem

  Hej

  Frugan tar också med sig diskborstar ifrån Sverige, dom är bättre enligt henne.

  Mvh isan lover
   
 19. Yngern

  Yngern Medlem

  Jag tror det blir jääää-vligt tight om du landar 07.30. Sen tar det ju 20-25 min innan man ens kommit till immi-kön...
  Och själva kön kan väl ta från 10 min till en timme minst, som den 10 dec.
  Sen hämta bagaget, köa till hissen, och upp och köa till Smile, som stänger 8.15? Tror du kommer få plocka fram värsta charmen på fler än ett ställe;)
   
  eirkar, Mackfaktorn och Isan Lover gillar detta.
 20. Mackfaktorn

  Mackfaktorn Forumräv

  Ja vet långt ifrån säkert jag hinner med är en chansning :rolleyes: förra året var jag feg å boka 13 planet å då hade vi lätt hunnit med men tog max 3min till immi då å jäkligt lite folk så det ända som tog tid då var å vänta på väskorna.
   
  eirkar gillar detta.
 21. Mackfaktorn

  Mackfaktorn Forumräv

  Vännerna verkar va i tid flyger just nu ut över kaspiska :thumbsup: pannan sotad å klar å jag nyduschad välbehövligt efter haft huvudet i pannan :)damen ringde just dom hade visst varit å besökt en massa tempel idag uppe i nong kai,
  så nu dags slå igång dieselvärmaren till bilen ett tag å börja dra sig mot stan så man får en väg i någorlunda ljus jag å dottern tänkte dessutom fara å ta oss en hamburgare på max i boden innan jag lämnar av henne i lägenheten, sen dra vidare mot Luleå blir nog sista burgaren på 1-2 månader så ser nästan fram mot det.
   
  Kycklingen och eirkar gillar detta.

Dela sidan

Denna webbplats använder "cookies". Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Några frågor på det?