Närmar sig

 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
Nu börjar det närma sig med resan till Koh Lanta. Lyfter den 1 mars från Landvetter. Det ska bli så gott att komma iväg och slippa stressen här hemma. Vi har en som fyller 40 år, något förslag på något roligt och mysigt ställe.
 
hej

vart ska ni vara på lanta? utefter vilken beach ska ni bo?
det minskar ner med folk ganska så rejält i början på mars. är det matställe ni är ute efter? resmål eller vad menar du? om du tänker på ngt "uteställe" på lanta så får du leta...
hör gärna av dig igen

marianne
 
Hej!

Vi ska bo på Southern Lanta Resort på Klong Dao. Något uteställe för att festa är vi inte ute efter, utan något mysigt ställe där man kan äta god mat och bara vara.

Ha det
 
hej datte

southern lanta´s restaurang är väldigt mysig o god mat har de oxå. om du står vid deras restaurang o tittar ut mot havet o sen går åt vänster utefter beachen så kommer du snart till easybar. där är trevligt och man serverar god mat. ägarinnan heter Nim o om du träffar henne får du gärna hälsa ifrån marianne o kalle.
ett mysigt ställe att gå till är en restaurang uppe i berget på udden - kao kwang. du ser udden när du står på beachen längst ut till höger. vi brukar ta en promenad ibland på dagen och gå dit upp. där är en fantastisk utsikt och billigt och trevlig personal.
inne i byn saladan finns flera halvspartanska restauranger på pålar. trevligt. vi var sist på en fiskerestaurang till vänster längst ner i saladan. den hette ngt med lanta fishrestaurant tror jag. det var trevligt och vi valde själva ut fisken vi skulle äta.
hotpan är en måltid serverad på en mkt het tallrik. kan fås med seafood eller annat - jättegott.
vill du ha fler tips hör av dig igen.

marianne
 
upptäckte inte detta inlägg förrän det var för sent för att önska er en riktigt bra resa, men det är jag övertygad om att ni får.

lycka till på koh lanta o passa på att njuta o gör verkligen allt ni känner för så att ni inte kommer hem o ångrar att ni inte gjort det eller det.......

ha re gött
marianne
 
Hej!

Nu har vi varit på Koh Lanta i 14 dagar. Gud vad fort det gick. Vi hade 14 mycket bra dagar, med både slappa, div utflykter och träffade helt underbara människor. Åkte speedboat ut till Koh Rok och vi såg både Nemo och Doris, det var verkligen som ett akvarium.
Detta var första gången vi var i Thailand, men vi bara måste tillbaka. Så det är bara och börja spara.

Ha det

Datte
 
ja, visst är det härligt. tänker tillbaka till alla trevliga människor, alla härliga äventyr, alla varma bad etc..... på koh lanta.

förstår att ni haft en toppenresa

marianne
 
Grattis till en härlig resa. Och Thailand tillhör ju en av de topp länder som vi svenskar gärna åker tillbaka till och det är ju av en viss orsak.
Thailand är så mycket. Dvs ,det innehåller det mesta som du kan tänkas göra vare sig det gäller barnfamiljer eller backpackers.
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
 
 
Tillbaka
Topp