Översättningshjälp

 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
Hej! :wai:
Vilken tur jag hittade detta forum. Jag undrar om någon skulle vilja hjälpa till att översätta ett kalenderprogram till Thai? Det är ett open source projekt (gratisprogram) och en jättefin kalender somintegreras med skrivbordet.

Bifogar en xml-fil ifall någon vill göra ett försök. det är ingen stor fil. Var försiktig så att du inte förstör xml-strukturen. Byt ut de engelska orden till thai. Se mer på http://code.google.com/p/google-calendar-pro-gadget/ Programmet finns redan på svesnka ifall du vill prova det. Gratis som sagt och "inga hakar" ;D

Mer info på http://code.google.com/p/google-calendar-pro-gadget/
screenshothuz.png

Kent
 
Hej i stugan, ja jag förstår er grabbar, till och med jag som hållit på med webmakeri i 10 år och utbildat i web/dtp och data blev smått konfunderad, inte helt enkelt för en oinvigd.

Men nu har jag fått ordning på det. Kent Larsson tror uppenbarligen att alla ser det lika självklart som han själv.

Det ni först måste göra om ni vill ha kalendern är att installera Google Desktop, ladda ner här http://desktop.google.com/sv/, installera och starta om datorn.

När Deskbar är installerad lägger den sig till höger på skärmen och högst upp till höger finns en pil som ni kan klicka på för att få olika val för hur ni vill att Google Desktop skall visas, Sidobar, Deskbar eller Flytande deskbar.

Ladda sedan ner kalendern här http://code.google.com/p/google-calendar-pro-gadget/
Dubbelklicka på GCalendarPro.gg för att lägga till kalendern i Google Desktop. För bästa vy använd "Deskbar eller Flytande Deskbar, se meny som ovan.

För att öppna kalendern om ni råkar stänga den, klicka på pilen högst upp till höger om ni har Sidobar, eller klicka på svarta pilen om ni har Deskbar och välj ”Lägg till gadget…”, i gadget klicka på Verktyg till vänster i menyn eller Nyligen använda. Det bästa är ju att lägga kalendern i ”Autostartmenyn”, vet ni inte hur ni gör så hjälper jag er gärna.

Kent ville ju att någon skulle översätta till Thai, javisst men han skickade en fil med koreanska :eek: ::). Det var ju inte helt lätt att räkna ut att om man vill få tag på denna xml-fil på engelska eller svenska, vill ju ha den engelska eller svenska, var jag tvungen till att döpa om GCalendarPro.gg till gcalpro.zip, för det är nämligen en komprimerad fil och när jag gjort det, då hittade jag xml-filen, ja så kan det gå.

Mvh Peter
 
Hallå, var det ingen som var intresserad av kalendern eller... ::)

Mvh Peter :wai:
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
 
 
Tillbaka
Topp