A
Anonym
Gäst
På min sista resa blev jag bjuden på mycket annorlunda mat. Mycket av maten var ovanlig för mig och en del luktade som min M-kollegas vita tubsockar.
Jag har märkt att det är många som tycker om att se på när jag provar mat som jag aldrig ätit fört. Jag fick till exempel smaka på något som dom kallade för plarra. Plarran var ingen kulinarisk höjdare men mina vänner roade sig kungligt på min bekostnad. Det bjuder jag på.
Till min nästa resa har jag planer på att ta med mig mat som bara finns i Sverige för nu ska det bli ombytta roller. Är det någon som har provat att ta med sig surströmmingsburkar på flyget? Vågar man lägga några i resväskan eller är det bättre att ta ed dom i handbagaget? Finns det risk att dom redan överjästa burkarna exploderar?
Jag har märkt att det är många som tycker om att se på när jag provar mat som jag aldrig ätit fört. Jag fick till exempel smaka på något som dom kallade för plarra. Plarran var ingen kulinarisk höjdare men mina vänner roade sig kungligt på min bekostnad. Det bjuder jag på.
Till min nästa resa har jag planer på att ta med mig mat som bara finns i Sverige för nu ska det bli ombytta roller. Är det någon som har provat att ta med sig surströmmingsburkar på flyget? Vågar man lägga några i resväskan eller är det bättre att ta ed dom i handbagaget? Finns det risk att dom redan överjästa burkarna exploderar?