Prat om Lag och ordning vart vi vill i världen

Diskussion i 'Allmänt thailandforum' startad av Boa52, 8 januari 2018.

 1. Jonas

  Jonas Forumveteran

  Ja han hade stannat i Thailand i 14 år utan att ha pass eller ens registrerad att han kommit in i landet.
  Det var en ledare för Japanska Yakusa som varit efterlyst i Japan under dom 14 åren för mord på medlemmar av rivaliserande Yakuza gäng och man har tidigare inte vetat var han befunnit sig men efter tips så hitta man han i Thailand efter ett samarbete mellan Japan och Thailand.
  Vad gäller hårdare tag mot utlänningar som stannar olagligt i landet så har det blivit kraftigt hårdare tag mot det, har rensats upp en hel del.
   
 2. Jonas

  Jonas Forumveteran

  Ja vi får hålla tummarna...............
   
  Isan Lover gillar detta.
 3. Phonta

  Phonta Forumveteran Guldmedlem

  Samma i Sverige ,inte heller har foljer alla Poliser lagen , du verkar leva i manga fantasier , du kraver att polisen skall folja lagen , men du sjalv samt dina onyktra polare skall ha ratt att asidosatta lagen och div.regler,da for att enstaka poliser inte foljer densamma. Kanske 32 ars dikesgravande uppvager din rattshaveristiska syn ,tycker mig fornimma en del konstigheter i ditt tankesatt .:D
   
  Jonas gillar detta.
 4. Frogfish

  Frogfish Aktiv medlem

  Grattis till dagens (o)trevligaste inlägg. Du måste vara riktigt stolt över det....
   
 5. Phonta

  Phonta Forumveteran Guldmedlem

  Sanningsenligt , och som man sar far man skorda ,har aven jag fatt erfara pa detta forum ..:)
   
  kurant gillar detta.
 6. Phonta

  Phonta Forumveteran Guldmedlem

  Nu ar det ju sa att om man anser att man inte har brutit mot lagen sa skall man kanske inte betala svarta boter samt sen ondgora sig i efterhand att snuten tar "pockermoney", att betala ar samma som att erkanna , dra det till domstol i stallet ,har han ratt sa klarar han sig pa ett ok blodprov , ALDRIG att jag forsvarar fyllkorningar ,da ar jag ute pa hal is ,oavsett hur manga poliser som kor pa fyllan , att forsvara eller ens diskutera detta ar korkat anser jag.i Sverige plockar man allt pa fyllkorning ,vapenlicenser tillex ,varfor????
  Jo ! for att kor man pa fyllan sa har man total brist pa ansvar for andra manniskors liv
   
  Bossej och kurant gillar detta.
 7. Hej främling! Visste du att om du blir medlem/loggar in så kan du se inlägg från forum och du kan se bilderna som finns i inläggen i fullstorlek! Ett medlemskonto fixar du på ett litet ögonblick och du kan använda din Facebook, Google eller Twitterkonto för snabb inloggning.
  :wai: :wai:
 8. kurant

  kurant Forumräv

  Nu är det läge för ett svenskt tangentbord, annars tror man att du är på fyllan ;)
   
  Nam Falang gillar detta.
 9. Jonas

  Jonas Forumveteran

  Han kanske värmer upp inför resan ;)
   
  Nam Falang, Phonta och kurant gillar detta.
 10. kurant

  kurant Forumräv

  Klassisk resfeber :):):)
   
  Nam Falang, Phonta och Jonas gillar detta.
 11. Phonta

  Phonta Forumveteran Guldmedlem

  :):):)555 skriver pa paddan som jag inkopte i Thailand 2014 ,laptopen hade jag softwarecrasch pa,tanker inte instalera ny innan jag aker ,, win10 ar inte sa djakla bra som folk tror , jag gillar den inte i alla fall ,massor med buggar ,inga virus i min dator ,kor AWG proff,full version
   
 12. Phonta

  Phonta Forumveteran Guldmedlem

  55555:):):)
   
 13. Phonta

  Phonta Forumveteran Guldmedlem

  FICK IDAG ETT TRAKIGT BESKED,en som jag kanner i Pattaya (Farang ) har drabbats av tre stroker, orsak langt gangen Syfilis , varfor skriver jag detta ? Jo , for att ni skall tanka pa detta ,ni som inte lever i fasta farhallanden , smittar aven oralt ...han kommer formodligen inte att klara sig:(
   
 14. kurant

  kurant Forumräv

  Ar val enkelt att byta keyboard pa en platta/padda utan att andra os :):):)
   
 15. gunnarg

  gunnarg Forumveteran

  Speciellt om man gått på KTH.:laugh:
   
  Långeman och Phonta gillar detta.
 16. Phonta

  Phonta Forumveteran Guldmedlem

  Funkar inte pa denna trots att man gatt pa KTS,dessutom behover man inte vara den vassaste kniven i ladan for att forsta att a kan vara respektive o kan vara o Hehe55:p
   
 17. Phonta

  Phonta Forumveteran Guldmedlem

  Fo, ratt kul att folk orkar stalka mig ,hahaha
   
 18. Isan Lover

  Isan Lover Aktiv medlem

  Hej

  Jag som utlänning kan inte kräva någonting i Thailand, dom gör naturligtvis som dom vill här, men jag vidhåller nog att det är viktigt att polisen själva följer dom lagar dom är satta för att upprätthålla, om inte ens lagens väktare vill eller ens behöver följa landets lagar, vilka andra behöver göra det det?

  Sen vänder jag mig emot att det som du säger skulle vara ”enstaka poliser” som inte följer lagen i Thailand, enligt många är väl Poisen den största och mest välorganiserade maffialiknande organisationen i landet, det handlar nog tyvärr inte om ”enstaka poliser” utan om en hel organisation.

  Ett bra exempel på vad som händer om enstaka poliser gör sitt jobb och upprätthåller lagen är väl den polischef i söder som avslöjade dom fångläger med flyktingar som fanns i djungeln där, bl.a hittades massgravar och uppdagades att bl.a militärer bedrev trafficking med flyktingarna, gängets ledare var en hög militär tillsatt av landets nuvarande juntaledare.

  Istället för att belönas förflyttades han i tjänsten, han kände sig hotad personligen, senare hotades även polischefens familj till livet, det slutade med att han tvingades söka politisk asyl i Australien, där bor han nu med sin familj.

  Så det är nog inte alldeles lätt att vara en av få hederliga poliser i Thailand.

  Mvh isan lover
   
  hemskasven, Krille och Nam Falang gillar detta.
 19. Phonta

  Phonta Forumveteran Guldmedlem

  Och det gor da att vissa utlanningar har ratt att asidosatta lagen ,tillex ifraga om fyllkorning:rolleyes:
   
  Jonas gillar detta.
 20. andrejsdenruskige

  andrejsdenruskige Forumveteran

  Du har givetvis rätt i en del.
  Men att skylla sina fyllekörningar på att polisen är korrupt är ju fånigt.
  Tror jag tar mig en tur till ICA och knivhugger någon då jag vet att en del svenska poliser faktiskt inte är helt prickfria.
   
  Last edited: 13 januari 2018
  Bossej, Jonas och Phonta gillar detta.
 21. Shovel78

  Shovel78 Medlem

  Om man anpassar sej till landet man är gäst i med att tycka det är OK att köra MC eller bil alkoholpåverkad så har man nått allvarligt fel. Mina "plastbarns" pappa gjorde just det ("anpassade sej"). Hans dagar slutade mot en bilfront på Koh Chang. Körde MC alkoholpåverkad. Men för all del, om det bara drabbar fyllskallen som kör så bryr jag mej inte. Men det drabbar även andra på ena eller andra sättet.
   
  Phonta, JKON och Jonas gillar detta.

Dela sidan

Laddar...
Denna webbplats använder "cookies". Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Några frågor på det?