Seafood Market

 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
Jag måste bara få tipsa om helt suverän restaurang i Bangkok . Den är nog lite dyr med thailänska mått mätt men ack så bra . Vi var fyra stycken åt av alla tänkbara delikatesser som finns i havet och till det så drack vi japansk :) öl . Notan gick på totalt 5000 Bath . Jag tycker det var helt okey med tanke på den kvallitet som det höll.

Det börjar med att man blir anvisad ett bord så man kan beställa dricka . efter det så får man en kundvagn :eek: så man kan plocka ihop dom råvaror man vill ha . Efter det så kommer det en hel arme med kockar som frågar om man vill ha det tillagat på nåt speciellt vis .

Ett mycket roligt sätt att beställa mat på .
Kolla in deras hemsida så får lite information om hur det ser ut och var den ligger . Väl värt ett besök om man är där .

www.seafood.co.th

If it swims we have it

Finns det några andra som varit där så skulle det vara roligt att höra era synpunkter eller om nån har några andra tips på lite annorlunda men bra restauranger .

Thomas
 
Hejsan!
Jo jag har varit där men det var ett antal år sedan. Första gången var 1988 och mitt första besök i Thailand. Då låg det på någon annan soi typ 18 eller 20 tror jag. Själv noterade jag restaurangen pga en artikel som hade skrivits i Aftonbladet om den. Ett urklipp från Aftonbladet visade en söt flicka som serverade där och döm om hennes förvåning när 2 obekanta farranger dök upp med hennes bild som en liten gåva till henne. Är ni riktigt nyfikna så får jag väl lägga till bilden på henne någon gång då hon var riktigt söt! Underbar service eller hur :thumbsup: Man betalar ju dessutom 2 gånger, först för maten i sig men sedan ska ju kockarna ha sin del av kakan :) Blir nog ett nytt besök i Januari för mig känner jag redan nu :nod: Rekommenderas!
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
 
 
Tillbaka
Topp