Sjukvårdsförsäkring för skattebetalare utanför EU/EES

Ko Lanta

Medlem
https://www.skrivunder.com/a/156445

Skriv brev till beslutsfattare
2017-04-02 08:06:03
Hej,

Ett antal personer, mig inkluderat, har skickat brev till olika makthavare och uttryckt sina synpunkter på avsaknad av sjukvårdsförsäkring för skattebetalare utanför EU/EES samt synpunkter på den föreslagna höjningen på 25% av SINK.

Får jag be er alla som skrivit under att också skicka e-mail eller brev till politiker, beslutsfattare, organisationer och andra som ni tror kan påverka och besluta i dessa frågor.

Exempel på brev finner ni via följande länk https://www.dropbox.com/sh/i4vr7kc1uz9mi2s/AABHxaYebfx45fZcnAabENXwa?dl=0

Där finns också en fil med de e-meiladresser som tidigare brevskrivare använt.

Glöm inte att avsluta era brev med namn, adress, telefon, e-mail adress eller annan kontaktinformation annars är det risk att det hamnar i papperskorgen hos mottagaren.

Hör av er till mig om ni inte kommer åt mappen och de exempel som finns där.

Om ni skickar ett brev, kopiera mig (kjell.nystrom@gmail.com)Tack på förhand

Kjell Nyström


Kjell Nyström

Vi behöver fler namnunderskrifter
2017-01-09 04:37:27
Vi har fått in cirka 1500 namnunderskrifter men vill gärna få många fler. Utredningen avslutas i slutet av denna månad och remisstiden börjar. Ju fler namnunderskrifter vi har ju tyngre väger svaren på remissen.Jag vill be samtliga som redan skrivit under att be en familjemedlem, vän, arbetskamrat eller annan att också stödja oss genom att ge sin underskrift. Om samtliga skaffar fram ytterligare minst en underskrift dubblerar vi ju antalet.Med hopp om många fler namnunderskrifter och hopp om de bra förslag från utredningen

Kjell Nyström
 

Liknande trådar

 
Topp