Smör av mjölk i Thailand?

Diskussion i 'Matprat (Thailändska köket)' startad av Pepsi, 13 mars 2017.

  1. Janne

    Janne Forumveteran

    Låter som Plara, rutten fisk ...
     
    Nam Falang gillar detta.
  2. Lyco

    Lyco Forumveteran

    Jo jag förstår det men svårigheten med att slå en bearnaise kan jag upplysa dig om är oerhört överdimensionerat och är egentligen inte alls så svårt som det många gånger framställs, så även du skulle kunna lära dig det med
    lätthet!
     
    Nam Falang gillar detta.
  3. Pepsi

    Pepsi Medlem

    Här är det samma... Frugans bror (kopia av job2do) kom in och käkade för en stund sedan. Han steppade runt och ojjade sig av att han tryckt i sig en hög mat fullproppad med chilli. Svetten rann. Lite vatten sedan åt han mer!! De är chilli narkomaner.
     
    Lyco gillar detta.

Dela sidan

Denna webbplats använder "cookies". Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Några frågor på det?