A
Anonym
Gäst
4 portioner
1 msk mat eller jordnötsolja
1 tsk chiliolja
2 skivade gula lökar
2 tunt skivade morötter
2 tunt skivade zucchini
115 g broccoli delad i buketter
115 g skivade champinjoner
115 g små pak choi-blad delade på mitten
2 msk palmsocker eller ljust farinsocker
2 msk thailändsk soja
1 msk risvinäger
55 g cashewnötter
hetta upp båda oljorna i en wok eller stekpanna och woka löken i 1-2 min. eller tills den börjar mjukna.
Blanda i morötter, zucchini och broccoli och woka i 2-3 min. Häll i svamp, pak choi, socker, soja och risvinäger och woka 1-2 min.
Torrstek eller rosta cashewnötterna under tiden. Strö nötterna över wokrätten och servera.
Låt väl smaka
Marianne
1 msk mat eller jordnötsolja
1 tsk chiliolja
2 skivade gula lökar
2 tunt skivade morötter
2 tunt skivade zucchini
115 g broccoli delad i buketter
115 g skivade champinjoner
115 g små pak choi-blad delade på mitten
2 msk palmsocker eller ljust farinsocker
2 msk thailändsk soja
1 msk risvinäger
55 g cashewnötter
hetta upp båda oljorna i en wok eller stekpanna och woka löken i 1-2 min. eller tills den börjar mjukna.
Blanda i morötter, zucchini och broccoli och woka i 2-3 min. Häll i svamp, pak choi, socker, soja och risvinäger och woka 1-2 min.
Torrstek eller rosta cashewnötterna under tiden. Strö nötterna över wokrätten och servera.
Låt väl smaka
Marianne