ständig förändring

Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
Jag blir så fascinerad av hur snabbt allt förändras. Detta gäller inte bara i Thailand utan det händer säkert på en massa andra ställen allra helst där turismen drar fram. Fastän man flera gånger per år reser till samma plats kanske bara med ett par månaders mellanrum så hänger man inte med i vändningarna. Det är helt otroligt.
Nu sist, i början av juni, så skulle vi gå och ta en öl "på väg ner till byn", på sportbaren som vi brukar kalla vårt stamställe. Vi blir stående helt paffa och fattar inte först att den är borta. Vi var på baren mindre än två och en halv månad tidigare och då hörde vi inget om att baren skulle stänga. Visst var det troligt att kontraktet gått ut men det var en bar av klass och nu fanns absolut ingenting. Ingenting annat hade ersatt "vår bar", så tråkigt faktiskt. När man sen går och ser sig omkring så har det förändrats både här och där.
Jag förstår verkligen att den som rest till Thailand under årtionden måste ha sett otroliga förändringar. Ibland vet man inte om det är till det bättre men det är svårt att stoppa förändringens vindar, och tänk dessa thailändare som ska försöka hinna med...och gynnar det dem?

ha re gött
Marianne :wai:
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
 
Topp