Surin

Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
Hej alla vänner här. :) Jag har nyligen träffat en tjej som bor i Surin, Och nu tänkte jag åka dit och hälsa på. Någon här som vet något om Surin (hotell) (sevärdheter) Och flyg dit ? :wai: Mvh Magnus
 
A

Anonym

Gäst
Hallå Mange! Jag har själv aldrig varit i Surin, men jag har dock en kompis som är tillsammans med en tjej ifrån Buriram som ligger i närheten. Det lilla han har berättat kan sammanfattas ungefär som följer: risfält, dålig standard på hotell, inget att göra. Jag vet att han åkte buss ifrån BKK, och jag har för mig att det tog ca. 6 timmar. Han stog ut i en vecka och sedan flög han och tjejen till Phuket istället. ;D Glöm dock inte att detta är min kompis syn på Buriram. Surin kanske är helt annorlunda och man har ju inte roligare än vad man gör sig, som dom säger. Lycka till med resan, och hör gärna av dig efteråt och berätta för oss andra hur du upplevde Surin! / Björn :wai:
 
A

Anonym

Gäst
Hej Magnus!

Surin ar kanske inte sa intressant direkt for en farrang. Jag har varit dar 2 ganger. Sista gangen sa festade jag med Thais som bor dar och de sa att de ar inget att ha. De har dock en kand elephant festival som ar nagon gang per ar, har tyvarr glomt nar. Har du bil kan du ju aka till prasat och vidare mot kambodja gransen tar ca 1 1/2 timme med bil fran surin. Gar minibussar axa fran stan. Precis over gransen i kambodja har de 2 hotell med casino. De aker en hel del Thais dit efter som de gillar att spela kan oxa passa pa att fornya visumet oxa. Hotell finns de en hel del. Kommer du till bus stationen sa finns de manga bara en stenkast darifran.

Ha de och lycka till

Nimbin
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.

Liknande trådar

 
Topp