svenska kändisar som har en svensk pappa och thailändsk mamma?

 
Den ende som är duktig i Thailand, är ju han Andersson med 2 svenska föräldrar, han sjunger ju motsvarigheten till "Stinta i kortkort" fast Isaan då...

Uasch detta var nog lite off topic, sorry..
 
Har du själv något förslag? Jag kan inte koma på en endaste en faktiskt. Kanske är större chans att finna en kändis med dina kriterier i Thailand än i Sverige.

Här gillar dom ju blandat blod på ett helt annat sätt, då ju vit hud, stora näsor, och plastbröst är stora attraktioner..
 
Nej jag har inga förslag det var därför jag startade tråden. Det finns en känd bloggare i Sverige som har en svensk styvpappa men inte svensk biologisk pappa. Då är frågan hur kan det finnas så få kända svenskar med svensk pappa och thailändsk mamma trots att vi har så många sådana par i Sverige?
 
Ja du en bra fråga. Om du tänker på att det är mycket vanligare med kändisar bland bland-barnen i Thailand? Ja då kan det bero det på som jag nämnde, att thailändare är mycket mer inne på att:
a - Se ut som västerlänningar och ta efter dom i det mesta
b - Att aldrig erkänna det för någon levande själ...

Så Lukhrung i Thailand får ofta en flygande start om dom nu fikar efter att bli kändisar... I Sverige så är vi ju inte så himla lättimponerade i det fallet..
 
Men nu gällde det en svensk pappa och thailändsk mamma.

Men nödvändigtvis inte bosatt i Sverige, i ditt första inlägg anger du ju "I Sverige", men det behöver inte vara så...eller?

Då finns ju en hel drös:

Ann Thongprasom skådespelare
Praiya Soandokmai skådespelare
Eric Koston professionell skatboardåkare

...nå 3 stycken hittade jag i alla fall, finns säkert fler:)
 
 

Liknande trådar

A
Svar
12
Visningar
905
anonymous
A
 
Tillbaka
Topp