ThaiSnack i mobilen. Användningstips.

 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.

Kycklingen

Administratör
Forumpersonal
Har du upptäckt ThaiSnack i din mobil ännu? Nedan visar en bild hur det kan se ut om man har en mobil som inte har lika stor yta som en tegelsten. (På en surfplatta ser det annorlunda ut då det får plats mer information, bland annat om vem som gjort senaste inlägget)

Visa bilaga 42428

Först några ord om startsidan. Startsidan är främst till för besökare och för medlemmar som inte inte är så vana vid internetforum. Den fungerar typ som en löpsedel för en tidning, den visar en del men inte allt. Om du läser detta så är du förmodligen redan en van webbforumanvändare. Vid siffran 1 respektive 2 på bilden finns länkar där du kan få en fullständig översikt av vad som händer. Länk nummer 1 visas bara då du är inloggad medlem. Använder du inte länkarna riskerar du gå miste om inlägg från vissa av våra forumtavlor.

Inringat med blått: När du ser den lilla blå pricken betyder det att du inte läst inlägget ännu. Trådens namn visas då med fetstil. När du klickar på länken i det område som är inringat med blått kommer du till det första olästa inlägget i tråden. Om det däremot är ett ämne som du redan läst leder länken till trådens första ämne.

Inringat med grönt: Länken (med tidsangivelsen) leder till sista inlägget i tråden. Denna länken är det lätt att man inte tänker på.

Inringat med rött: Länken leder till information om medlemmen som startat tråden.

Inringat med orange: Länken leder till forumtavlan där inlägget placerats.
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
 

Liknande trådar

M
Svar
7
Visningar
1 K
Anonym
A
A
Svar
1
Visningar
2 K
Anonym
A
A
Svar
6
Visningar
2 K
H
 
Tillbaka
Topp