TV Serien Bangrak Soi 9

Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
Tjena, jag har tidigare skrivit inlägg om min hemsida där det handlar om thai tv serien, Bangrak soi 9 och Aom Piyada.


Bangrak soi 9 handlar om en kille som heter Chatjen Saksit Taengtong som är arkitekt. Han behövde ett ställe att bo på så han hyrde ett rum hos en familj och där bor en tjej som heter Bpaeng Aom Piyada (det är tjejen på loggo chai mai

Dom båda börjar bli kära i varandra men ingen av dom vågar säga hur dom känner för varandra (från början). Mer info kommer

Det handlar inte bara om dom här två personer, det handlar om alla som bor i området Bangrak Soi 9. "Alltså Bangrak Soi 9" är typ en gata.


Det är en jätte bra komedi och jag rekommenderar det väldigt stark, man skrattar otroligt mycket när man ser på serien, så nästan man får hjärtattack. :eek:

Som sagt jag kommer att berätta mer om handlingen mera senare, ifall om någon skulle vilja veta lite mera info vem som spelar osv. så kan ni besöka http://www.piyada.net/ sidan är gjort av mig.
Man kan se varje info om dom kommande avsnitterna, ladda låten till serie med mera.

Jag borde inte säga det här men man kan ladda ner serien också från dc++ (skicka meddelande till mig så säger jag vart) alternativ är också köpa från t.ex. http://www.ethaicd.com/ men det kan vara värt att ladda ner några avsnitter och kolla, tycker ni om det bör ni köpa det :) det kostar inte så mycket.
 
A

Anonym

Gäst
Mmm

Japp håller med där med sista, det kostar inte heller mycket att beställa från internet.

också fraktfritt.
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
J Sai och Soi Språkhörnan 21

Liknande trådar

 
Topp