tyvärr, tyvärr:(

Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
Diskoteksbrand i Thailand - minst sju döda
Världen 7 maj 18:15


Minst sju dog och många skadades i en diskoteksbrand i thailändska Pattaya på söndagskvällen, lokal tid. Fler kan vara instängda inne på den brandhärjade nattklubben, skriver Aftonbladet.

Enligt de första uppgifterna ska det inte finnas några utlänningar bland de döda eller skadade.
Orten är populär bland västerländska turister


källa: www.aftonbladet.se

å asså, inte för o klanka, men de e la rätt vanligt i typ ALLA utländska discon att, 1, de e 50-60 pers för mycket,, 2 man har flyttat på bord o stolar o ställt dom i vägen för nödutgångar för att få plats med mer folk, o 3, man spelar musik på SINNESSJUKT hög volym, som säkert dränker det larm som kanske finns?! de gånger ja har varit på disco i thailand har ja varit inne typ 5-10 min. max, sen e öronen helt slut, o resten av kroppen med, efter allt armbågande:( så tyvärr, ja är inte förvånad, bara ledsen över att sånt här kan hända
 
A

Anonym

Gäst
Jo,jag kan faktiskt instämma på de ! Jag var ju i thailand i ju nu senast .och då gick jag med min syster till ett diskotek i bangkok . de gick inte att vara där i 10 minuter . Dom hade Ngt hög volym.
 
B

boonkaan

Gäst
Inte oeppnat!

Denna brand utbroet INNAN Route 66 hade oeppnat foer kvaellen.
Sa det var endast personal som dog i elden. Men lika tragiskt aer det for det.
Den kvaellen kl 20.55 akte jag ner fran Sukumvith Road/Pattaya Nua, (norra Pattaya.) och jag moette den ena "ambulansen" efter den andra. Sa jag koerde mot den riktining som dom kom fran. Och hamnade da utanfoer Route 66!
Det sa redan da ut som ett spoekslott, ett nedbrunnet sadant. Och klockan var uppskattningsvis just da 21.15!
Vad gaeller volym i Thailand overhuvudtaget sa aer det ALLT eller INGET som gaeller.
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
 
Topp