Vad gör ni ThaiSnack:are just nu?

Så sitter man där igen med den eviga frågan. Var tar man sig en bärs i Skövde? Det är ju varmt ute, fågeljävlarna kvittrar och det finns mycket vackert att glana på bland gator och torg!
 

Pepsi

Forumveteran
Här njuts det av värmen..!! I maj månad och det är 28 grader i skuggan. Strålande solsken i Skåne. :)
Jag tar hand om lite jobb och frugan har det gött ute.. Jag måste hålla henne mörkhyad.. ;)
Hon inbillar sig att hon får ljus hy i Sverige... Glöm det... Hon är vacker som hon är.. :wai::wai:
Förblir hon inte mörkhyad så får vi väl tända grillen... :p:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

20180516_110235.jpg


20180516_110246.jpg


20180516_110410.jpg
 
Nu har v8 arbetat vart å slångt sopor,hyfsat väder +24 ca ,dags att ta lite nyttigheter samt grilla å njuta av att se Cheva 48 å damen ps innan det mörknar så blir bägge sååå snygga/fina thjong från Metropolen Tulka Sverige ;):):thumbsup:
 

Berralund

Forumvärd
Forumpersonal
Som @Pepsi så, 28 grader här, riktigt varmt. Tyvärr måste jag åka till rederikontoret torsdag och fredag men det kan vara fint i Göteborgs skärgård också. Så det lär bli kvartsfinalhockey på hotellrummet imorgon kväll.
 
På väg hem till Uppsala, sista etappen kvar, Stockholm C till Arlanda där jag lämnade bilen i måndags. Vad får man för besked då...
"Totalstopp i tågtrafiken"

Ska man skratta eller gråta?
 

Pepsi

Forumveteran
Här skall det bli en lugn helg, nästa vecka börjar allvaret igen. Påmönstring i Göteborg på onsdag eller torsdag som det ser ut nu sedan blir det tillbaka till den norska kusten igen. Nu skall vi hälsa på farsan innan det är dags för semifinal Tre Kronor - USA, det vill jag inte missa.
Då blir det väl ett antal veckor hårt arbete... :) Det sliter på kroppen... Se till att va god vän med kocken så att du får god mat som vanligt.. :wai::wai::wai: Flytväst på... ;):thumbsup::thumbsup::thumbsup:
 

Micke.T

Forumvärd
Forumpersonal
Sitter här och retar upp mig på att jag föll för frestelsen att boka Norwegian till Bangkok i november.

Travelstart hade ett just pris för 15000k för oss 4, när detta va betalt rasslade det till med bagage, mat och fn å hans moster:confused::mad: landade tillslut på 22000k, nu är väl det billigt i sig för 4.
Men retar mig på att jag föll i gropen:rolleyes:
Aldrig mer Norwegian:(
 

Liknande trådar

 
Topp