vårrullar

Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
Recept 4 portioner

100 g glasnudlar,
2 msk olja
2 klyftor vitlök
2 dl riven morot
1 ägg
2 dl riven färsk kål
1 msk fisksås
1 pkt vårrulleplattor 12 x 12 cm
1 ägg
olja till fritering
chilisås
Låt plattorna tina några timmar. Låt glasnudlar bli mjuka i vatten och klipp i mindre bitar. Pressa vitlöken i en skål och blanda i nudlar, morot, ägg, kål och fisksås. Stek i olja under omrörning i fem minuter. Använd wok, fritös eller panna med höga kanter. Låt svalna. Lägg 1 matsked fyllning på varje degplatta. Vik in ändar och pensla skarvarna med ägg. Kan frysas. Fritera eller stek vårrullarna tills de fått en gyllengul färg. Servera med söt chilisås
låt väl smaka
 
A

Anonym

Gäst
Ursäkta för en kanske dum fråga, men hur gör man med fläskfärsen? ???
/ :-[
 
A

Anonym

Gäst
Hej Tingeling!!!

Jag blev lika förvånad själv som du blev eftersom jag inte testat det här receptet själv.
Så jag tog helt enkelt bort den biten.
Skulle det var någon som vet så kanske vi kan få ett bra svar och då lägger jag tillbaks det.
Receptet funkar ju lika bra utan eftersom det var valfritt.

kul att du kolllar in forumet...och skriver
kanske du kan lägga in ett recept

ha re gött marianne
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
 
Topp