A
Anonym
Gäst
Recept 4 portioner
100 g glasnudlar,
2 msk olja
2 klyftor vitlök
2 dl riven morot
1 ägg
2 dl riven färsk kål
1 msk fisksås
1 pkt vårrulleplattor 12 x 12 cm
1 ägg
olja till fritering
chilisås
Låt plattorna tina några timmar. Låt glasnudlar bli mjuka i vatten och klipp i mindre bitar. Pressa vitlöken i en skål och blanda i nudlar, morot, ägg, kål och fisksås. Stek i olja under omrörning i fem minuter. Använd wok, fritös eller panna med höga kanter. Låt svalna. Lägg 1 matsked fyllning på varje degplatta. Vik in ändar och pensla skarvarna med ägg. Kan frysas. Fritera eller stek vårrullarna tills de fått en gyllengul färg. Servera med söt chilisås
låt väl smaka
100 g glasnudlar,
2 msk olja
2 klyftor vitlök
2 dl riven morot
1 ägg
2 dl riven färsk kål
1 msk fisksås
1 pkt vårrulleplattor 12 x 12 cm
1 ägg
olja till fritering
chilisås
Låt plattorna tina några timmar. Låt glasnudlar bli mjuka i vatten och klipp i mindre bitar. Pressa vitlöken i en skål och blanda i nudlar, morot, ägg, kål och fisksås. Stek i olja under omrörning i fem minuter. Använd wok, fritös eller panna med höga kanter. Låt svalna. Lägg 1 matsked fyllning på varje degplatta. Vik in ändar och pensla skarvarna med ägg. Kan frysas. Fritera eller stek vårrullarna tills de fått en gyllengul färg. Servera med söt chilisås
låt väl smaka