Vilket är bäst?

 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
A

Anonym

Gäst
Hej! Åker till Thailand den 23 Augusti, landar i Bangkok. Var i thailand är det bäst chans till fint väder vid denna tidpunkt?
Stannar i tre veckor.
Mvh Sara
 
Även om det kommer en del skurar så är det inga problem vid Phuket iaf. Brukade vara där Augusti-September för många år sedan.
 
Hur brukar det vara på Koh Samet vid denna tid? Och hur är ön i övrigt? Skulle det vara en dålig idé att starta resan här och sen vidare till Koh Samui eller är det för mycket resande på för kort tid?
/Sara
 
Hej Sara!

Jag bor och jobbar i Ban Phe, där båtarna till Kho Samet går. Nu har det varit ganska mycket regn ett tag. Det regnar en stund sedan kommer solen fram igen. Det är bra många turister som dagligen åker över till ön och då är det i alla fall lågsäsång.

Men tämker du dig hit inom en snar framtid så får du nog räkna med en del regn men också många soltimmar.

Ha det / Hasse ;D
 
Samet brukar funka i augusti - det beror lite på om du har tumme med vädergudarna. ;) Samet är en ljuvlig liten ö, perfekt att varva ned på. Men några dagar räcker eftersom den är så liten och det inte finns mycket att göra.

Om det blir för mycket med Samui beror påhur länge du ska vara ute. Du kan annars kombinera med Koh Chang som ligger betydligt närmare.
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
 

Liknande trådar

 
Tillbaka
Topp