uppehållstillstånd i thailand

  1. Joker

    Non Immigrant o Multiple entry ett år

    Sålde idag min 125 click till en Dansk , vi hade en diskussion om vilket UT han egentligen hade , Han har nu ett Non Immigrant Multiple entry ett år , han hävdar bestämt att han kan stanna i Thailand ett år utan att rapportera eller resa ut var 90 e dag ,, jag sade att jag är tveksam , men jag...
  2. A

    Camerata's Guide To The Permanent Residence Process

    Eftersom det dyker upp gång efter annan inlägg som ämnar avhandla PR (permanent Residency) här i Thailand, så bilägger jag härmed den mest berömda och välkända beskrivningen om hur detta går till. Processen i sig är ytterligt tidsödande, extremt komplicerad och är ju heller inte helt gratis...
  3. A

    Uppehållstillstånd baserat på giftmål med thai-dam - extension of stay

    Det andra uppehållstillståndet är det i särklass mest krångliga, men det fyller ändå en funktion för flera expats faktiskt. Och det är pengakravet. Till skillnad emot retirement, så är inkomstkravet här för giftmål endast 40.000 baht i månadsinkomst, eller 400.000 baht på banken.... Här finns...
  4. A

    Uppehållstillstånd baserat på Retirement-Extension of stay

    Detta är kraven för att ansöka om, eller förlänga, vår ”extension of stay”, alltså vårt uppehållstillstånd 1 – 1 st ansökningsblankett TM7 2 – 1.900 baht, ta med jämna pengar, annars tar dom 100-lappen för Er.. 3 – 1 st passfoto 4x6 cm 4 – kopior av ditt pass ifrån följande sidor; A –...
 
Topp