Thailändskt tangentbord PRO version 1.2

 

Thailändskt tangentbord PRO


Så här fungerar tangentbordet Skriv genom att klicka på valfri tangent. Det du skriver visas i textrutan ovanför tangentbordet. På varje vanlig tangent finns två olika bokstäver. Den övre bokstaven får man fram genom att man först klickar på SHIFT-tangenten som får en grön markering. SHIFT-läget gäller bara för en bokstav åt gången. Om man klickar på CAPS-tangenten så visas en röd markering och då väljs dom övre bokstäverna ända tills du trycker på CAPS-tangenten en gång till. När du är klar med din text kan du markera den, kopiera den samt klistra in den i valfritt program/dokument (Exempelvis kan du kopiera in texten i din ordbehandlare eller till ett inlägg på forumet.)

Thailändskt tangenbord PRO

är en gratistjänst från ThaiSnack. Prova även klassiska Thailändskt Tangentbord.
Har du egen hemsida? -Se till att du och dina besökare alltid har enkel tillgång till tangentbordet med nedanstående symbol. Ge mig koden!


Thailändskt tangentbord PRO

 

Så här fungerar tangentbordet
Skriv genom att klicka på valfri tangent. Det du skriver visas i textrutan ovanför tangentbordet. På varje vanlig tangent finns två olika bokstäver. Den övre bokstaven får man fram genom att man först klickar på SHIFT-tangenten som får en grön markering. SHIFT gäller bara en bokstav. Om man klickar på CAPS-tangenten så visas en röd markering och då väljs dom övre bokstäverna ända tills du trycker på CAPS-tangenten en gång till.
När du är klar med din text kan du markera den, kopiera den samt klistra in den i valfritt program/dokument (exempelvis kan du kopiera in texten i din ordbehandlare)
Thailändskt tangentbord version 1.1 är en gratistjänst från ThaiSnack