visum

  1. thaikonsult

    Att tänka på när du söker visum.

    Observera att om du planerar att stanna längre än 90 dagar måste du ansöka om ett uppehållstillstånd för besök. Du måste ansöka om hela perioden i början hos ambassaden. När du undertecknar din visumansökan förbinder du dig att lämna Schengens territorium före viseringens utgång. Du anger att du...
  2. A

    Sista utresedag för Multiple entry visum

    Tänkte ansöka om ett multiple entry visum, och som jag har förstått det måste jag skicka in biljetter för första inresan och sista utresan. Eftersom sista inresa kan ske efter 6 månader, varje vistelse kan vara 2 månader samt förlängas med 30 dagar på immigration office så borde väl sista...
  3. L

    uppehållstillstånd vid graviditet

    Hej, jag har nyligen fått reda på att min malaysiska flickvän som är på besök i Sverige är gravid i 3e månaden (Jag vet att detta är ett thaiforum men jag antar att de är liknande förutsättningar). Min första instinkt var såklart att fixa UT (uppehållstillstånd) till henne så att hon skulle...
  4. Ubon

    10-årsvisum

    Jo-Be tog upp detta i sin nyhetstråd, desto mer jag läser om denna möjlighet, desto mer konfundersam blir jag... Till att börja med så är det inte ett 10-årsvisum, gäller i 5 år. 3 miljoner? hälften av dessa måste spenderas i Thailand, detta ska bevisas med kvitton, eller läste jag fel? nu ska...
  5. A

    Hur är det med visumen nu då?

    http://www.thaivisaservice.com/visa-rules Eller: http://www.thaiembassy.com/thailand/new-visa-rules.php 15 eller 30 vid landsgräns? :nerd_transparent:
  6. P

    Avresedatum till sverige

    hej alla medlemmar! Har en fråga angående besöks visum till sverige för min flickvän. Hon fick alla papper för att kunna åka till bangkok för en vecka sedan men pga problem men transport och div saker nu under songkran så kan hon inte åka förs 18 april. Problemet är att i alla papper och i...
  7. Joker

    Non Immigrant o Multiple entry ett år

    Sålde idag min 125 click till en Dansk , vi hade en diskussion om vilket UT han egentligen hade , Han har nu ett Non Immigrant Multiple entry ett år , han hävdar bestämt att han kan stanna i Thailand ett år utan att rapportera eller resa ut var 90 e dag ,, jag sade att jag är tveksam , men jag...
  8. A

    Cambodia inför treårigt Visum

    Jaha, kanske Cambodia är ett val, inga detaljer dock om vad som krävs för detta visum. The new entry visa will allow tourists and businesspeople to enter and exit Cambodia many times during the visa’s validity period, Mr. Khon said...
 
Topp