Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Dom äter ju i princip samma foder både här och där, en del är t.o.m av samma märke som hemma, men man använder ju väldigt mycket antibiotika och andra preparat här, besöker man en svinfarm här ligger det ofta tomma ampuller och sprutor lite överallt, jag misstänker att mycket av detta inte är tillåtet i EU och Sverige.
Vi har ju väldigt hårda krav där jämfört med här.
Här är dom senaste 7 ungarna, eftersom mamman var en blandning mellan vanlig gris och vildsvin blev det två ljusa kultingar och fem randiga som sedan blir svarta, dom är nu inne på din andra vecka.
Ja det kan man säga, mamman är åtminstone det.
Vi fick den på köpet när vi startade upp med vildsvinen och den har blivit kvar, är väldigt social, lugn och trevlig att ha att göra med.
På den här bilden syns det tydligt vad vi matar vildsvinen med, t.ex hackad stam ifrån en bananplanta, sockerrör, frukt och annat grönt.
Tycker verkligen att fler Svenskar skulle satsa på vildsvin och då i första hand inte för att sälja och tjäna pengar på, utan för att få ett billigt, ekologiskt och ovanligt välsmakande kött, dom flesta som inte bor i stan skulle utan vidare kunna köpa några små kultingar och föda upp dessa på hushållsavfall, grönt ifrån trädgård och hobbyodling.
Det är i princip luktfritt och ljudlöst, dom är lättskötta och trevliga att ha att göra med, har man barn blir det nog extra spännande och roligt för dessa.
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.