Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Dagens enkla lunch blir ris och wookade fläskben med söt chillisås och en Chang pilsner men utan is för har ännu inte blivit så acklimatiserad att jag tycker om is i ölen. Varmt och fuktigt annars så det gäller att få i sig bra med vätska om man är utomhus. inga bestick för jag är ju i Issan och man äter ju med händerna En kopp riktigt starkt kaffe eller en espresso brukar sitta fint efteråt.
Fick bli ett matstopp, snart dags att hitta ett köpa saengsom ställe med.
Frugan får köra hela vägen, tror inte jag var i lagligt körskick efter gårdagens vin.
KFC.
Fick bli ett matstopp, snart dags att hitta ett köpa saengsom ställe med.
Frugan får köra hela vägen, tror inte jag var i lagligt körskick efter gårdagens vin.
KFC.
Före jobbet idag rensade & saltade jag 3 nöthjärtan för att röka sedan nästa vecka.
Kompisen ska ha ett & min gamla jaktkompis ska få ett. Och det sista tar vi själva.
Före jobbet idag rensade & saltade jag 3 nöthjärtan för att röka sedan nästa vecka.
Kompisen ska ha ett & min gamla jaktkompis ska få ett. Och det sista tar vi själva.
Får mig lite att tänka på tvserien V som gick under 80 talet och var så hemskt med dessa alien som hängde människor på krokar och förberedde för foder.
Men är ju vi, vi föder upp liv, krokar upp, visar upp..
Inget illa ment bara reflektera över hur vi gillar en välhängd blodig köttbit på bild
Före jobbet idag rensade & saltade jag 3 nöthjärtan för att röka sedan nästa vecka.
Kompisen ska ha ett & min gamla jaktkompis ska få ett. Och det sista tar vi själva.
De Älg o nöt Hjärtan jag saltar in röker kör jag med saltlake nitritsalt ca 7 till 8%, , Sen brukar jag bort fettet på hjärtat innan rökning, O det e jag det , Alla kör vi olika
De Älg o nöt Hjärtan jag saltar in röker kör jag med saltlake nitritsalt ca 7 till 8%, , Sen brukar jag bort fettet på hjärtat innan rökning, O det e jag det , Alla kör vi olika
jag hade inte börjat skära bort nåt när jag tog fotot,själv torrsaltar jag det som torkas & röks.. Har en kompis som gillar när det är kvar fett,men jag gillar inte det. Börjar ju kleta på tänderna när man äter köttet..
En kompis dotter har nu börjat att laga mat som hon säljer hemifrån och som jag provade på första gången och det var smakade väldigt bra och det räcker till en portion ytterligare framåt kvällningen då jag brukar vilja ha något i magen. Khao Pad Moo, Kai Dao (stekt ris med griskött och stekt ägg). Rundar nu av med några espresso som sitter perfekt speciellt efter att man ätit i mitt tycke. Det är väldigt varmt ute nu och att ha stora fläkten på för fullt hjälper visserligen men förflyttar mig strax in mitt rum som är AC kylt.
En kompis dotter har nu börjat att laga mat som hon säljer hemifrån och som jag provade på första gången och det var smakade väldigt bra och det räcker till en portion ytterligare framåt kvällningen då jag brukar vilja ha något i magen. Khao Pad Moo, Kai Dao (stekt ris med griskött och stekt ägg). Rundar nu av med några espresso som sitter perfekt speciellt efter att man ätit i mitt tycke. Det är väldigt varmt ute nu och att ha stora fläkten på för fullt hjälper visserligen men förflyttar mig strax in mitt rum som är AC kylt.
Här började det bra, frugans pizzagrej gick bra tills 7/11 öppnade utanför och kopierade hennes pizzakoncept i butiken.
Nu har vi även fått pizza company i området och enda glädjen jag kan se på det är väl att ser ut som 7/11 pizza intåg blev utkonkurerat som frugans blev av dom.
Tja på besök i Chalong och Kan Eng som firar 50 år. Är en av minna favorit restaurang här I Phuket, men 35 år av dessa 50 har ag ätit här till och från. Rent snygg och mycket bra käk. Tja lite halv dyrt är det.
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.