Nox
Forumräv
När jag läste om Ya Dong vaknade ett minne till liv.
Jag drack ofta det under mina första resor till Thailand i början på 2000-talet…jag köpte även några förpackningar med någon slags örtblandning för egen tillverkning med mig hem.
Örtblandningen en flaska vodka och lite socker blev en god likör.
Så jag kollade längst in på en hylla i ett skafferi och där hittade jag denna som jag hade glömt bort av någon anledning.
Och den har stått där i säkert 15-20 år.
En aning dammig var den…men det smakade lika bra nu som då.
Enligt damen jag umgicks med då så användes den för medicinskt bruk..mot eller för vad kommer jag inte ihåg.
Men det hände någon gång att man blev lite överdoserad
Nu ett par glas rött med mozzarella, Oliver och olivolja.
Jag drack ofta det under mina första resor till Thailand i början på 2000-talet…jag köpte även några förpackningar med någon slags örtblandning för egen tillverkning med mig hem.
Örtblandningen en flaska vodka och lite socker blev en god likör.
Så jag kollade längst in på en hylla i ett skafferi och där hittade jag denna som jag hade glömt bort av någon anledning.
Och den har stått där i säkert 15-20 år.
En aning dammig var den…men det smakade lika bra nu som då.

Enligt damen jag umgicks med då så användes den för medicinskt bruk..mot eller för vad kommer jag inte ihåg.
Men det hände någon gång att man blev lite överdoserad

Nu ett par glas rött med mozzarella, Oliver och olivolja.
