Hur var Julafton-22

 
Annandagsfrukost

C525C091-7D69-4456-AC03-A5AAE107D708.jpeg
Och en kall bira till den där mackan,då är det perfekt.
 
Wisky på enlitersflaskor köper man väl för att då räcker dom längre och man slipper handla alltför ofta. Oftast blir priset per centiliter bättre. Win Win alltså.
 
Gjutjärn tror jag denna gång. Vi bor i närheten av skeppshult så funderar på att åka dit och kolla. Men dom är så tunga att hantera
Non stick har vi haft nu, men fått byta ut den minst en gång om året
Ja non-stick håller inte lika länge. Testade en gjutjärn (Skeppshult) på vår gamla induktions spis utan vidare resultat. Den används ibland på gasolspisen utomhus på sommaren. Fick en Jamie Oliver panna av morsan för ett par år sedan. Den är riktigt bra. Bra värme som på en gjutjärns panna men bra non- stick förmåga. Ingen aning om vad den kostade då jag fick den gratis. Bästa Non-stick pannan hittills i alla fall.

678767A3-20E3-45EF-9ADB-443AA8B01A30.jpeg


0808D7BA-3515-4B7B-B7DA-B5CEC5403022.jpeg


EF04BE34-D343-462A-A6FE-D32D88E07C7C.jpeg


20CE8D4C-4AA5-4FEC-9499-F88287FEE68C.jpeg
 
Ja non-stick håller inte lika länge. Testade en gjutjärn (Skeppshult) på vår gamla induktions spis utan vidare resultat. Den används ibland på gasolspisen utomhus på sommaren. Fick en Jamie Oliver panna av morsan för ett par år sedan. Den är riktigt bra. Bra värme som på en gjutjärns panna men bra non- stick förmåga. Ingen aning om vad den kostade då jag fick den gratis. Bästa Non-stick pannan hittills i alla fall.

678767A3-20E3-45EF-9ADB-443AA8B01A30.jpeg


0808D7BA-3515-4B7B-B7DA-B5CEC5403022.jpeg


EF04BE34-D343-462A-A6FE-D32D88E07C7C.jpeg


20CE8D4C-4AA5-4FEC-9499-F88287FEE68C.jpeg
Gummihandtaget är en besvikelse då det sitter löst. Inget som har ställt till problem egentligen och säkert lätt att åtgärda med lite lim men ändå.
 
Måste tillägga att jag inte testat min Skeppshultare på nya induktionshällen :)
Kanske borde göra det?
Vilka pannor kör ni andra med?
 
Gjutjärn tror jag denna gång. Vi bor i närheten av skeppshult så funderar på att åka dit och kolla. Men dom är så tunga att hantera
Non stick har vi haft nu, men fått byta ut den minst en gång om året

Jag har två gjutjärnspannor. Funkar riktigt bra, men är tunga.
Min favorit är kolstålspanna, men man får vara försiktig med att hetta upp den för snabbt eller kyla ner den för snabbt. Bör dessutom ”brännas in” för att få den så bra som möjligt. Den blir däremot vara bättre och bättre för var användning som går.
Inget diskmedel bara.
 
 
 
Tillbaka
Topp