A
Anonym
Gäst
6-8 portioner
85 g hackat kokosrasp
6 dl vispgrädde
225 g florsocker
2 bananer
1 tsk pressad citron
Lägg kokosraspet i en skål.Häll på precis så mycket kokande vatten att det täcks och rör tills kokosen lösts upp. Låt svalna.
Vispa grädde och florsocker så att grädden är tjock men fortfarande lös. Mosa bananerna i citronjuicen och vispa försiktigt ner det i grädden tillsammans med den kalla kokosen.
Häll över i en fryssäker behållare och frys glassen över natten.
låt väl smaka
85 g hackat kokosrasp
6 dl vispgrädde
225 g florsocker
2 bananer
1 tsk pressad citron
Lägg kokosraspet i en skål.Häll på precis så mycket kokande vatten att det täcks och rör tills kokosen lösts upp. Låt svalna.
Vispa grädde och florsocker så att grädden är tjock men fortfarande lös. Mosa bananerna i citronjuicen och vispa försiktigt ner det i grädden tillsammans med den kalla kokosen.
Häll över i en fryssäker behållare och frys glassen över natten.
låt väl smaka