Karl Johan-svamp i thailändsk matlagning

 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.

Kycklingen

Administratör
Forumpersonal
Jag har fått en massa Karl Johan svamp som jag inte vet vad jag ska göra med, jag tror inte jag har ätit Karl Johan någon gång. Är det gott? Kan ni ge mig tips på vad man kan göra med den?
 
Jag har aldrig haft lyckan att hitta Karl Johan svampar i skogen men jag skulle göra en krämig soppa, god krämig gräddsås eller någon pastarätt med KJ, svamprisotto också superb :).
 
KJ blir nästan för mycket av det goda om man gör en soppa. Till sås, pasta och en riktig höjdare är att steka ihop Karl-Johan med lök och finhackat bacon och blanda i pannbiffärs. Sjukt gott!
 
KJ i en krämig soppa tillsammans med andra svampar yes! Jag gillar Tom yam hedd med olika svampar nom nom.
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
 
 
Tillbaka
Topp