Om ni vill bli rika

PanPan

Forumveteran
Jag har under flera år hållit mig till Apple. I år var kursuppgången 100%. Om jag tar hem vinsten, vad skall jag göra av den?
Om du tror på krasch köp guld, om du tror det håller sig behåll.
Fast lever man på SEK hade jag inte köpt guld nu, lever man på baht kan det bli nåt, SEK har redan kraschat, baht känns som den har större chans att krascha nu.
Men jag skall inget säga för vem vet, plötsligt säger Trump en sak och det rusar åt nåt håll.
När det var krigsrisk nu i Iran stack guldet upp till 22.850 baht, tänkte sålt då men sonen var sjuk så kom inte till guldaffären.
Dagen efter så visa det sig att Irans vedergällning var medioker och guldet gick ner.
Är man duktig så kan man ju göra sig pengar på börsen, här hoppar dom stora aktierna ner och upp 5% på dagen någon gång i veckan pga oroligheterna, ena dagen positivt nästa negativt.
Men då får man nog vara en @magunnar och det krävs jobb.
 

kurant

Forumveteran
Köp varor med stora rabatter och Promo på tjänster är ett utmärkt sätt att bli rikare.

Bästa är att inte unna sig något själv utan spara allt till barnen.
 

PanPan

Forumveteran
Ok.
Jag sålde vilket som, avvaktar lite nu, jag har inte tid att hänga med på vardagarna, så får bli fonder för min del nu.
Sen var jag glad att jag sålde, rasade 5% dagen efter om jag inte minns fel och blandar ihop, var ju PTT gick ju upp i hopp om krig mellan USA och Iran och stupade dagen efter ;)
 

Ubon

Forumveteran
Sen var jag glad att jag sålde, rasade 5% dagen efter om jag inte minns fel och blandar ihop, var ju PTT gick ju upp i hopp om krig mellan USA och Iran och stupade dagen efter ;)

Det blir nog en total turbulens på den ekonomiska marknaden, krig och elände, värdet på pengar minskar, guldet rusar, även andra metaller, rädda vad som räddas kan, förankra huset, cementera fast bilen, elstängsel 380 volt, luftvärnskanon på taket, skyddsväst och hjälmar till familjen, lagra torrfoder och komprimerat vatten....:-\
 

Tulpan

Medlem
Om ni gillar säkra kort så kan ni köpa facebook-aktier. Det är enligt mig 99% chans att den aktien kommer stiga. Idag ligger aktien på 168 dollar. vänta ett par månader så kommer den ha gått upp några procent.


Svåraste när man ska handla aktier och annat är att försöka distansera sig från sina känslor.
FB = 222
 

Liknande trådar

 
Topp