Om ni vill bli rika

Krister

Forumveteran
Ja där mellan sätena sitter ju en skärm på tesla.
Men visst fan är din bil snygg.
Du kanske ska slå till med en själv?

Mussen e bra om du vill få uppmärksamhet. CLSen är det bara rikare folk som kollar in typ andra mercaägare...

20210208_105036.jpg
 

SatanG

Forumveteran
Ingen aning, jag fastnar bara för den läckra inbyggda screen i panelen stor klar map, enkel touch.
Bara åkt med några gånger i taxi.
Jag är väl en av dom få som köper på innanmätet och jag vill ha en bra touch screen.

Håller med om insidan, det är extra viktigt om man bor runt Bkk eller städer med mycket trafik. Hjälper ju inte med Porsche Carrera om man sitter i bilkö.

/ SatanG
 

PanPan

Forumveteran
Sålde på 88.800, köpte tillbaks på 86-87.
Ingen stor extra förtjänst.
Vart mer på dot, sålde på 1100-1300 har jag för mig, kan inte se historiken på appen, lite kasst, köpte tillbaks på 960 baht i början av veckan, nu 1157 baht.
 

PanPan

Forumveteran
ZRX verkar klättra uppåt igen, föll tillbaka inatt, och ligger just nu på 1.89 usd.
Hoppas det klarar motståndet på 1.92 och fortsätter, därefter på 2.04.

/ SatanG
Ja, palm beach hade ju satt på köp till 3 dollar, det är samma gubbe som sa hold på bc när den låg på 3k, köp eth innan den gjorde 1300%
Teeka Tiwari, bland många sett som en guru i krypto.
Googla namnet, som sagt fd kollega betalar 2000 dollar för att vara med i kedjan, han gjorde över 1000% förra året, allt är ju gissningar men vissa kan vara bättre än andras.
 

PanPan

Forumveteran
120k plus sen igår, funderade på sell ett tag men kör nog hold, rätt säker på att kommer upp i samma nivå innan Juni.
Frugan köpte på tok för mycke alkohol igår till bbq för att jag skall kunna tänka klart...
Får se imorrn när man nycktrat till.
 

ulflan

Forumveteran
Svenskarna är ett förståndigt folk om man bortser från politiker. Skatten på plastpåsar skulle bli en stor framgång för statskassan och Mp.
Så här gick det enligt dagens SvD. Svenskarna köpte obeskattade påsar:

Juvelen i den svenska symbolpolitikens krona har fyllt ett år: plastkasseskatten. Den trädde i kraft 1 maj 2020. Och i någon mening får man kalla skatten en framgång. Vilket i och för sig inte är konstigt, eftersom ett annat utfall rent tekniskt var omöjligt: Antingen skulle försäljningen av plastkassar minska, eller så skulle skatten generera stora intäkter till statskassan.
Det förstnämnda har blivit fallet. Men ändå inte.
Skatten omfattar bara bärkassar av plast, inte plastpåsar som sådana. Och eftersom en stor del av bärkassarna från Sveriges mataffärer tidigare fick ett andra liv som sopbehållare hemma hos konsumenterna har försäljningen av avfallspåsar på rulle ökat kraftigt.
Det är påsar som också är av plast. Men som inte kategoriseras som bärkasse, och därmed inte är belagda med skatt.
När branschtidningen Ehandel följde upp plastkasseskattens effekter med de stora dagligvarukoncernerna, fann de just att en stor del av plastpåsekonsumtionen bara hade flyttat på sig. I Coops butiker hade försäljningsvolymen av avfallspåsar nästan fördubblats under 2020. Hos Ica och Axfood (Willys, Hemköp med flera) låg ökningen på 64 respektive 85 procent.
Dessutom såldes, föga förvånande, avsevärt fler bärkassar av papper än tidigare. Kassar vars miljöpåverkan sannolikt är mångdubbelt större än påsar av plast. Tygkassar är för övrigt ännu värre – enligt en studie från danska Naturvårdsverket har en enda påse av ekologisk bomull samma miljöpåverkan som 20 000 plastkassar.
Regeringen har utlovat en utvärdering av plastkasseskatten under 2021. Men miljö- och klimatminister Per Bolund har redan sin analys klar: I en intervju i Sveriges Radio menade han att svenska folket genom sin beteendeförändring visat "vilja att göra skillnad" och "göra en insats för miljön".
En alternativ, men för en miljöpartist möjligen för osofistikerad, analys är att svenskarna bara velat bära hem sina mjölkpaket och slänga sina sopor utan att betala mer än nödvändigt för det. Till skillnad från politiken har vardagen begränsat utrymme för symboliska handlingar.
https://www.facebook.com/dialog/sha.../www.svd.se/plastkasseskatten-blev-bara-skrap
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
kurant Fattiga och rika. Allmänt thailandforum 0

Liknande trådar

 
Topp