Finns det nagon Scandinavisk restaurang i Khon Kaen

 

Audirs2

Forumveteran
Samma i Danderyd ,Stockholm , Rinkeby jaktskyttebana byggdes om i början på 80 talet (jobbade lite extra där under ett par års tid ) Jaktskyttebanan byggdes ursprungligen då det var helt obebott runt omkring, på 80 talet började samma skit som ute på Bromma , folk klagar och gnäller, efter ett tag så vann de i rättsliga instanser och nedläggningen var ett fakrum , samma med mororgårdar , dragracingbanor , RC flygfält mm Kaknäs skjutfält är ytterligare ett exempel
Tror Hemvärnet använde samma bana då och då och även inomhus banan i berget vid Ursvik.
 

Audirs2

Forumveteran
Ja, SK 60. Ja, förstod det när jag såg dem. De som oftast är icke skalabyggen brukar vara roligare i luften har jag hört =). Har ju letat efter en Sikorsky S-76C eller en Boeing vertol 107, i en någorlunda skala och flygduglig att ha i hyllan. Men sistnämnda är resultatlöst.
Nu blev jag jäkligt sugen på att gå på en flyguppvisning igen! Den bästa här i Sverige var nog typ 1992 på Tullinge när Blue Angles gasade där!
Även i Uppsala för 2 år sedan var bra! Lae - inte bara en stad på Nya Guinea - Blue Angels på Tullinge 1992
 

kurant

Forumveteran
Vet du natt om Scandinaviska restauranger i Khon kaen ,om inte sa bara hall kaft
Om du använt Google hade du fått napp direkt istället för att starta trådar.

20200606_095405.jpg


FB_IMG_1591408197956.jpg
 

Mackfaktorn

Forumräv
Om du använt Google hade du fått napp direkt istället för att starta trådar.

20200606_095405.jpg


FB_IMG_1591408197956.jpg
Google kan ju va bra men har då personligen svårt kalla Blues Bar för Scandinavisk känns mer som britisk även om som jag skrev tidigare är dansk ägd med lite mat inspirerad därifrån, har en del svenska kompisar som går dit nån gång även jag men oftast då för å ta en engelsk frukost som är helt ok, säljer lite ost , bacon mm också men känns inte som ett ställe som scandinaver träffas å hänger på vilket jag tolkar Gottlands fråga om det finns nån scandinavisk restaurang i Khon Kaen.
 
 

Liknande trådar

H
Svar
0
Visningar
2 K
Hakan
H
L
Svar
6
Visningar
2 K
L
S
Svar
0
Visningar
2 K
Shaowpanyaa
S
 
Topp