Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Med tanke på Phala, är surströmming bättre, utlänningars syn på våran delikatess.
55555..., har sett många sådana videor och de är lika roligt var gång. Sen amerikanare är ju det sämsta att testa något på, de är ju de mest kinkiga i världen när det kommer till mat.
Om det inte är tonvis med smält ost och majonnäs på maten kan de inte äta det. Men fermenterad mat finns ju över hela världen och är ju nyttig men oftast med olika odörer som en följd av detta. Surströmming är ju vår pala...hehe.
Har lite kvar i kylen, tror jag skall preparera en macka i eftermiddag med lök och gräddfil men doften är ju otrolig det kan man ju inte komma ifrån, där är ju thai pala rena barnleken.
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.