googla för positivt syfte eller negativt dito??

Diskussion i 'Ordet är fritt' startad av Anonym, 20 mars 2017.

 1. Lyco

  Lyco Forumveteran

  Nu @Mr Newdawn har jag gjort som du önskar, googlat fram något riktigt intressant, både kunskap och informativt på samma gång, de du!

  Finns en restaurang norr om Pattaya som serverar något de kallar "Jungelfood" อาหารป่า aahaan bpaa och skall tydligen vara en hit. Är det någon här som känner till Jungelfood, eller detta ställe.

  Adressen är:
  Tambon Ta Khian Tia, Amphoe Bang Lamung, Chang Wat Chon Buri 20150, Thailand.
  tel: 087-0294376,081-2908490

  Lite annan mat än vad man normalt ser, bland annat än rätt med kokosskal i, låter ju svårsmält men är det inte. Maten skall vara +spicy och mycket god. Ligger lite off road från huvudvägen men är tydligen väldigt populär. Jungel Food norr om Pattaya, är ju inte det första man tänker på.

  Titta på videon och lägg märke till skylten där det står ร้านลุงเลียง-ป้ามาลี raan long liang bpaa maalii. liang är ju mild curry, eller något som inte är så starkt, rimmar ju illa då med med deras image om spicy. Titta sen på den hängande menyn ร้านลุงเรียง-ป้ามาลี raan long riang-bpaa maalii. riang betyder ju ordna, arrangera och liknande.

  Tog ju reda på det där vad det kommer sig av att det står olika, tänkte ju som vanligt att det hade med L och R att göra men nej, han som målade skylten skrev fel och ingen har brytt sig om att göra en ny, only in Thailand:D:D:D  Här får du både information och kunskap samt intressanta saker allt på en gång är det inte underbart så säg.:D
   
  Krille, Holmen, Nam Falang och 4 andra gillar detta.
 2. nmax

  nmax Forumveteran

  Osäkerhet, dålig självkänsla?
   
 3. suriya

  suriya Forumvärd TS-teamet

  Fantastiskt gott initiativ, @Lyco ! :wai: Nu gäller det bara att lägga det på minnet och se till att det inte faller av. :xmas_smiley:
   
 4. Jonas

  Jonas Forumveteran

  Finns nog lite restauranger offside som kan vara riktigt bra.
  Där vi bodde innan i Nordöstra Pattaya mellan Pipo ponny club och motorvägen ligger en restaurang och där sa taxichaufför när vi körde förbi när vi tog taxi hem att det var Pattayas bästa restaurang (thaimat då) frugan och några släktingar gick dit och testa maten och dom sa var bland det bästa dom ätit.
   
 5. Lyco

  Lyco Forumveteran

  Ja, många gånger ligger just pärlorna där man minst anar och alldeles bakom husknuten, man ser inte palmskogen för alla palmer.:D
   
Laddar...
Liknande ämnen - googla för positivt
 1. Fangtasia
  Svar:
  1
  Visningar:
  60
 2. UbonBorge
  Svar:
  10
  Visningar:
  195
 3. Isan Lover
  Svar:
  9
  Visningar:
  209
 4. Bchrisny
  Svar:
  22
  Visningar:
  775
 5. Pepsi
  Svar:
  69
  Visningar:
  1.582
 6. Ko Lanta
  Svar:
  0
  Visningar:
  196
 7. Ko Lanta
  Svar:
  106
  Visningar:
  2.836
 8. Isan Lover
  Svar:
  39
  Visningar:
  931
 9. Sveger
  Svar:
  14
  Visningar:
  547
 10. Pepsi
  Svar:
  42
  Visningar:
  993

Dela sidan

Denna webbplats använder "cookies". Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Några frågor på det?