Finns många bra charkuterier runt om i Sverige som gör riktigt bra korv , Själv gör jag på hobbynivå både prinskorv grillkorv salami och coopa som e helt ok , Lite nörd på o köpa o kolla jämföra , Då jag e inköpare till jobbets restaurang så blir det mycket test på olika korvar . Favoriten för mig e Per i Vikens bamsekorv i mitt tycke den absoluta perfekta korven, Sen finns många som kommer på andra plats som typ Scans gatukökskorv Lindvalls frukostkorv o många fler små charkuterier som poppar upp mer o mer ...Sen när jag är i Thailand brukar jag naturligtvis köpa o jämföra där med, De jag hittat e naturligtvis de Tyska som e godast , Men att korvar i Thailand skall ha för mycket nitrit i sig har jag inte märkt något av o då testar jag allt från Seven till de stora matvaruaffärerna..O e det för mycket nitrit så märker man ju det direkt , Finns tyvärr många större matproducenter i Sverige som pumpar in nitrit i vårt fläsk bacon osv osv så det knappt går o äta...Köp närproducerat o gärna på de små charkuterier runtomkring dig ....