A
Anonym
Gäst
4 portioner
6 msk gul currypasta
1 1/2 dl yoghurt naturell
4 dl vatten
1 näve hackad koriander
1 näve färska strimlade thailändska basilikablad
2 msk mat eller jordnötsolja
2 gula lökar, hackas
2 finhackade vitlöksklyftor
2 urbenade kycklingbröst utan skinn, strimlade
175 g minimajs delad på längden
hackad koriander
strimlad basilika
woka gul currypasta i några minuter och rör sedan i yoghurt, vatten och örter. Låt koka upp och småstek sedan i ett par minuter.
Hetta under tiden upp oljan i wokpannan och woka lök och vitlök i 2-3 minuter. Lägg i kyckling och minimajs och woka i 3-4 minuter eller tills kött och majs är möra.
Rör ner kryddpastan och låt koka upp. Stek tills allt blivit uppvärmt.Servera rätten genast. Vill man� kan man garnera den med extra örter.
Låt väl smaka.
6 msk gul currypasta
1 1/2 dl yoghurt naturell
4 dl vatten
1 näve hackad koriander
1 näve färska strimlade thailändska basilikablad
2 msk mat eller jordnötsolja
2 gula lökar, hackas
2 finhackade vitlöksklyftor
2 urbenade kycklingbröst utan skinn, strimlade
175 g minimajs delad på längden
hackad koriander
strimlad basilika
woka gul currypasta i några minuter och rör sedan i yoghurt, vatten och örter. Låt koka upp och småstek sedan i ett par minuter.
Hetta under tiden upp oljan i wokpannan och woka lök och vitlök i 2-3 minuter. Lägg i kyckling och minimajs och woka i 3-4 minuter eller tills kött och majs är möra.
Rör ner kryddpastan och låt koka upp. Stek tills allt blivit uppvärmt.Servera rätten genast. Vill man� kan man garnera den med extra örter.
Låt väl smaka.