Corona viruset sprider sig

 

PanPan

Forumveteran
Flera studier visar att högeranhängare tenderar oftare att lita på konspirationsteorier.....

Står också i dessa studier varför det är så
Nu är det väl en seriös studie och något fhm också gått ut med.

Beslutet är temporärt och gäller från och med den 2 november 2022. Bakgrunden till beslutet är signaler om ökad risk för hjärtmuskelinflammation (myokardit) och hjärtsäcksinflammation.

Folkhälsomyndigheten har beslutat att pausa användningen av Modernas vaccin Spikevax, för alla som är födda 1991 och senare, av försiktighetsskäl. Orsaken är signaler om ökad risk för biverkningar som inflammation på hjärtmuskel eller hjärtsäck.
 

Acke

Forumveteran
Värt att titta på, som kardiolog bör han väl veta vad han pratar om….tänka sig att BBC låter en ”konspirationsteoretiker” komma till tals.
Har vi inte lärt oss numera att skillnaden på en "konspirationsteori" och sanning är ungefär 6 månader till ett år? ;) En gång i tiden var de som varnade för cigarettrökning också sådan där "konspirationsteoretiker".

Har skrivits en del om att amerikanska livförsäkringsbolag är oroade över oförklarlig överdödlighet i en del grupper.
 

Fiskarn

Forumräv
Att elitidrottsmän får problem med hjärtat är ju inte direkt någon nyhet och har väl hänt i alla år. Kommer du inte ihåg alla orienterare som dog eller fick hjärtptoblem på grund av TVAR för ett antal år sedan ?
Och Twar är en halvbakterie som lätt slår sig på just hjärtmuskeln, denna bakterie har ingen cellvägg så djäkligt jobbig att behandla då vanliga antibiotika inte tar den, Kinoloner är iofs verksamma men med långa behandlingtider som slår ut mycket av kroppens normala försvarsfunktioner
 

Dismas

Medlem
8E6399DF-D2A8-498D-BA75-D0C9A61D5833.jpeg
 
 
 
Topp