Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Du lär dig, Byscha. Jag gillade inte rökiga tidigare heller, men nu kan jag med förtjusning sitta och smutta på Laphroaig t ex trots att den smakar tjära. 8)
Du lär dig, Byscha. Jag gillade inte rökiga tidigare heller, men nu kan jag med förtjusning sitta och smutta på Laphroaig t ex trots att den smakar tjära. 8)
Tackar før dom snabba svaren Berralund och Glimten.
Jag återkommer som sagt om betyget men førhoppningsvis inte i en alltfør djup och røkig dimma ;D
Jag ska testa ett glas med en tesked vatten, resp 1 glas med 1-2 isbitar i, och de 3:e glaset helt rent før då ær væl ændå smakløkarna på væg att luckras upp
Tackar før dom snabba svaren Berralund och Glimten.
Jag återkommer som sagt om betyget men førhoppningsvis inte i en alltfør djup och røkig dimma ;D
Jag ska testa ett glas med en tesked vatten, resp 1 glas med 1-2 isbitar i, och de 3:e glaset helt rent før då ær væl ændå smakløkarna på væg att luckras upp
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.